9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialAndone se ofera sa revina la Dinamo

Andone se ofera sa revina la Dinamo

Fostul antrenor al Dinamo, Ioan Andone, in prezent la Omonia Nicosia, isi exprima destul de clar disponibilitatea de a reveni la carma „cainilor rosii” intr-o declaratie acordata pentru site-ul „dinamovisti.ro”: „Em am semnat un nou acord cu cipriotii, insa exista o clauza de reziliere. Contractul poate fi rupt”.
Andone isi spune parerea fata de actuala situatie de la clubul bucurestean: „Imi pare rau de situatia in care a ajuns echipa. Eu am lasat-o pe primul loc si sper ca munca depusa de mine la Dinamo sa fie dusa la bun sfarsit. Ma bucura gestul fanilor (n.r. – care au fost la locuinta sa din Bucuresti si au instalat un banner imens pe care scrie „nu ne lasa singuri!”), asta inseamna ca nu m-au uitat. Suporterii trebuie sa fie aproape de echipa, pentru ca lotul are valoare si poate lua titlul”.
Tehnicianul se refera si la un sondaj la care au raspuns mai multi suporteri ai Dinamo, 58,69 la suta din acestia preferandu-l pe Andone ca raspuns la intrebarea: „Cine ati vrea sa fie in locul lui Florin Marin la Dinamo?”. Pe locul secund, la mare distanta in preferintele dinamovistilor, se afla Razvan Lucescu, cu doar 12,476 la suta din sufragii, iar al treilea este Mircea Rednic – 7,2 la suta, despre acesta din urma patronul Porumboiu declarand ca este oricand dispus sa-i dea drumul de la Vaslui daca este cerut de Dinamo.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă