21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialAndone: "Mergem in Giulesti sa castigam"

Andone: „Mergem in Giulesti sa castigam”

Antrenorul formatiei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat ca fanii gruparii clujene vor vedea o echipa care merge sa castige in derbiul etapei a III-a, cu Rapid. "Suporterii vor vedea un CFR care merge sa castige in Giulesti, sa isi impuna jocul. Va fi un meci de care pe care. Rapidul vine cu moral dupa victoriile concludente", a spus Andone la finalul partidei de pe teren propriu cu Gloria Buzau, castigata cu scorul de 2-0.
Ioan Andone a mentionat ca ii va veni randul si lui Antonio Semedo sa joace titular, dar a refuzat sa precizeze daca acest lucru se va intampla in partida din etapa viitoare, cu Rapid. "Semedo este extraordinar. Are viteza, este spectaculos, ceea ce place publicului. Cu siguranta ca ii va veni randul sa joace titular, dar nu stiu daca in meciul cu Rapid. Il astept si pe Kone sa joace si sa marcheze pentru CFR", a mentionat tehnicianul gruparii clujene. Referindu-se la noile achizitii ale echipei Rapid, Andone a spus: "Toti jucatorii noi de la Rapid sunt periculosi, in special cei trei stangaci din spatele liniei de atac: Cesinha, Spadacio si Julio Cesar. Nu trebuie sa ne speriem, pentru ca si ei pot fi blocati", a mai spus Andone, care a adaugat ca pana la derbiul cu Rapid trebuie remediate problemele din defensiva.

CFR Cluj a reusit al doilea succes consecutiv din acest sezon, in fata formatiei Gloria Buzau, scor 2-0 (1-0), intr-o partida disputata pe stadionul "Dr. Constantin Radulescu". Victoria campioanei Romaniei a fost adusa de doua autogoluri ale buzoienilor, semnate de Diogo ‘14 si Tudose ‘80.
Spectatorii au scandat in mai multe randuri numele lui Antonio Semedo, un jucator important al echipei campioane in sezonul precedent, trecut pe banca de rezerve din cauza unui conflict avut cu conducerea clubului, dupa ce mijlocasul portughez a dorit renegocierea contractului, solicitand, totodata, si marirea salariului de la 120.000 la 250.000 euro. La partida au asistat aproximativ 11.000 de spectatori.
Inaintea meciului direct CFR Cluj si Rapid ocupa primele doua locuri ale clasamentului si sunt singurele formatii care nu au primit gol pana acum in Liga I.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă