8.9 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSpecialANAT prelungeşte programul "Înscrieri timpurii"

ANAT prelungeşte programul “Înscrieri timpurii”

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) a decis prelungirea programului “Înscrieri timpurii” până la 15 aprilie 2010, pentru a veni în sprijinul turiştilor români care doresc să petreacă o vacanţă în România la cele mai mici tarife, potrivit NewsIn.

Turiştii vor putea achiziţiona de la agenţiile de turism membre ANAT pachete turistice în cadrul programului “Înscrieri timpurii”, beneficiind astfel de un discount de până la 30% din valoarea totală a pachetului.

Programul  a fost iniţiat şi dezvoltat de ANAT, prin Comisia de Turism Intern şi Incoming, în parteneriat cu patronatele hoteliere şi cu celelalte organizaţii din turismul românesc.

La ediţia 2010 a acestui program au aderat până în prezent peste 200 de unităţi de cazare. Oferta include hoteluri de la 2 la 5 stele, atât de pe Litoralul Mării Negre, cât şi din staţiuni montane, balneare, Delta Dunării, sau zone de agroturism .

Programul este susţinut şi promovat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi al Turismului, în parteneriat cu ANAT şi celelalte organizaţii patronale si de promovare.

Cele mai citite

Adrian Cioroianu la „ Tinerii și Monarhia”: Românii nu sunt ușor de condus

Invitații celei de a treia conferințe din seria „Tinerii și monarhia” de la Ploiești au fost Adrian Cioroianu, istoric, prof. univ. dr. la...

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...
Ultima oră
Pe aceeași temă