10.9 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialAmenzi pentru braconaj si prostitutie

Amenzi pentru braconaj si prostitutie

La sfarsitul saptamanii trecute politisti din cadrul Biroului Arme, Explozivi, Substante Toxice Braila au organizat si desfasurat o actiune specifica in localitatile Gropeni, Stancuta si orasul Insuratei. Politistii l-au depistat pe S. Patrascu (55 de ani), din comuna Tufesti, care pescuia pe Dunare, fara a detine autorizatie, cu plase din ata de relon si monofilament, in lungime totala de 320 metri liniari. Braileanului i s-a intocmit dosar penal. De asemenea, a mai fost depistat G. Dumitru (55 de ani), din comuna Victoria, padurar, care pastra intr-o camera a cantonului arma de vanatoare cu alice neasigurata si cu cele trei piese componente montate. El a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 2.000 lei (RON) si i s-a suspendat dreptul de port si folosire a armei de vanatoare pe o perioada de 6 luni.

Control in salile cu internet

Tot la sfarsitul saptamanii trecute politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, ai Biroului de Politie Urbana Braila au desfasurat activitati specifice pe linia prevenirii si combaterii infractiunilor cu violenta in municipiul Braila. Politistii au efectuat controale in 11 unitati economice tip cafe-bar si 6 sali cu acces la internet si au legitimat 46 de persoane suspecte. In incinta clubului „Bingo”, situat pe bd. Independentei, a fost identificat S. Gheorghe (17 ani), din Braila, care purta asupra sa, fara a avea dreptul, un cutit cu lungimea de 22 centimetri. Minorului i s-a intocmit dosar penal, conform prevederilor Legii 61/1991. In acelasi loc a fost depistata C. Marinela Gabriela (38 de ani), din Braila, care racola persoane cu scopul intretinerii de raporturi sexuale in schimbul unor sume de bani. Femeia a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 1.500 lei (RON), conform prevederilor Legii 61/1991. Politisti din cadrul Politiei orasului Insuratei, impreuna cu agenti de la posturile de politie Bertesti si Victoria, au actionat pe raza de competenta pentru a preveni si combate comiterea de infractiuni cu violenta. Ei au efectuat controale si la discotecile de pe raza comunelor Zavoaia, Dudescu si Baraganul, legitimand 29 de persoane si aplicand 15 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 890 lei (RON). De asemenea, au fost verificate in trafic 40 de autovehicule.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă