-0.6 C
București
marți, 31 ianuarie 2023
AcasăSpecialAmbasada Ucrainei de la Madrid a primit un „pachet sângeros”

Ambasada Ucrainei de la Madrid a primit un „pachet sângeros”

Poliția spaniolă a izolat zona aflată chiar lângă Ambasada Ucrainei de la Madrid după ce a primit un „pachet sângeros” care conținea ochi de animale, similare celor trimise altor ambasade din străinătate, a anunțat vineri (2 decembrie) Ministerul de Externe al Ucrainei.

Poliția a izolat complexul din capitala Spaniei și a început să percheziționeze zona cu câini sniffer.

Pachetele, înmuiate într-un lichid cu o culoare și un miros distinctiv, au fost trimise la ambasadele din Ungaria, Olanda, Polonia, Croația și Italia, la consulatele generale din Napoli și Cracovia și la consulatul din Brno, a declarat purtătorul de cuvânt Oleg Nikolenko, de la Ministerul de Externe al Ucrainei, potrivit Reuters.

Ambasada Ucrainei de la Madrid a primit un „ pachet sângeros” , dintr-o serie de șase atacuri ce au vizat ținte importante din Spania și Europa

Acest lucru vine după o serie de șase bombe cu „litere”(n.r.- trimise îm scrisori) ce au vizat ținte importante din Spania legate de războiul din Ucraina, inclusiv ambasada Statelor Unite, prim-ministrul Pedro Sánchez, ministrul Apărării, un producător de arme, o bază aeriană și un centru cu sateliți europeni.

Ambasada ucraineană de la Madrid a primit un pachet suspect

Poliția spaniolă a izolat zona din jurul ambasadei ucrainene din Madrid după ce aceasta a primit un „pachet însângerat” care conținea ochi de animale, similar celor trimise altor ambasade din străinătate, a anunțat vineri (2 decembrie) Ministerul ucrainean de Externe. Poliția a izolat complexul din capitala spaniolă și a început să cerceteze zona cu câini de urmărire.

Pachetele, îmbibate într-un lichid cu o culoare și un miros distinctiv, au fost trimise la ambasadele din Ungaria, Olanda, Polonia, Croația și Italia, la consulatele generale din Napoli și Cracovia, precum și la consulatul din Brno, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului ucrainean de Externe, Oleg Nikolenko.

Acest lucru vine după ce o serie de șase scrisori-bombă au vizat ținte importante din Spania legate de războiul din Ucraina, inclusiv ambasada Statelor Unite, premierul Pedro Sánchez, ministrul Apărării, un producător de arme, o bază aeriană și un centru european de sateliți.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Bogdan Aurescu: România va relua în 2023 misiunile de poliție aeriană din regiunea Mării Baltice

România urmează să își reia, în 2023, participarea la misiunile de poliție aeriană din regiunea Mării Baltice, a spus ministrul de Externe Bogdan Aurescu...

Bogdan Aurescu: România va relua în 2023 misiunile de poliție aeriană din regiunea Mării Baltice

România urmează să își reia, în 2023, participarea la misiunile de poliție aeriană din regiunea Mării Baltice, a spus ministrul de Externe Bogdan Aurescu...

Ambasadarul ucrainean în Germania face presiuni pentru avioanele de luptă împotriva Rusiei

Ambasadorul ucrainean în Germania, Oleksii Makeiev, a subliniat luni cât de importante sunt avioanele de luptă în războiul împotriva Rusiei, informează dpa. "Încă nu am...
Ultima oră
Pe aceeași temă