9 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSpecialAlin Moldoveanu, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra, premiat...

Alin Moldoveanu, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra, premiat cu 10.000 de lei de Consiliul Judeţean Iaşi

Consiliul Judeţean Iaşi va acorda un premiu de 10.000 de lei sportivului Alin Moldoveanu, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra în proba de puşcă aer comprimat 10 m. Propunerea a venit din partea consilierului PDL Cătălin Moroşanu, luptător K1, transmite corespondentul Mediafax.

Consilierul judeţean PDL Cătălin Moroşanu, luptător K1, a propus, joi, în şedinţa Consiliului Judeţean Iaşi, acordarea unui premiu de 10.000 de lei pentru sportivul Alin Moldoveanu, legitimat la clubul Omega Tehnoton din Iaşi, proaspăt medaliat cu aur la proba de tir din cadrul jocurilor olimpice.

“Alin Moldoveanu a reprezentat şi Iaşiul la Olimpiadă. El este dublu legitimat, la cluburi din Bucureşti şi Iaşi. Am întocmit un proiect de hotărâre pentru acordarea unui premiu de 10.000 lei pentru perfomanţa obţinută”, a spus Cătălin Moroşanu, la finalul şedinţei de joi a CJ Iaşi.

Preşedintele CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, s-a arătat de acord cu această propunere, arătând că răsplata pe care i-o poate oferi Iaşiul lui Alin Moldoveanu este încă mică în comparaţie cu perfomanţa obţinută de acesta.

“Alin Moldoveanu este singurul sportiv care a obţinut până acum medalia de aur la Jocurile Olimpice. El este singurul ieşean care poartă cu mare cinste peste hotare numele unui club şi a unei fabrici ieşene. Este o mare onoare pentru noi să-i putem acorda acest premiu”, a declarat Adomniţei.

Sportivul Alin Moldoveanu ar putea fi răsplătit şi de Consiliul Local, după ce deputatul PDL Cristina Dobre a propus primăriei ieşene acordarea titlului de cetăţean de onoare al municipiului pentru proaspătul medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra.

Cele mai citite

Arhiepiscopul Teodosie a lipsit de la ședința Sinodului Mitropoliei Munteniei și Dobrogei, pe care o conducea Patriarhul Daniel

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a lipsit de la ședința din 28 februarie 2024 a Sinodului Mitropoliei Munteniei și Dobrogei, ședință pe pe care o...

Tendințe în creditare: de ce românii contractează tot mai mult împrumuturi online

Volumul creditelor nebancare acordate populației a înregistrat o creștere semnificativă în ultimii 12 ani, ajungând de la 800 de milioane de euro în 2011...
Ultima oră
Pe aceeași temă