16.2 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăSpecialAlexandru Tudose: Toate transferurile de la Steaua la Dinamo au fost de...

Alexandru Tudose: Toate transferurile de la Steaua la Dinamo au fost de bun augur, sper să fiu şi eu

Fundaşul Alexandru Tudose a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă în care a fost prezentat oficial, că speră să confirme la Dinamo, aşa cum au făcut-o şi ceilalţi jucători care au evoluat în trecut la marea rivală, Steaua, conform Mediafax.

 “Sunt fericit că am ajuns la Dinamo, că am făcut pasul ăsta. Îmi propun ca obiectiv ca Dinamo să se claseze pe un loc de cupă europeană şi ca evoluţiile mele să ajute în îndeplinirea obiectivului. O rice trecere de la Steaua la Dinamo e o surpriză pentru orice jucător, dar am acceptat oferta cu mare bucurie. Nu mi-e frică de provocări, e o mare provocare pentru mine. Totul depinde de mine. Toate transferurile de la Steaua la Dinamo au fost de bun augur, sper să fie şi în cazul meu la fel. Cred că nu voi avea mari probleme de adaptare, e un grup unit aici, nu sunt vedete ca în alte părţi. Dinamo e un progres oricând, e un brand în România, indiferent de locul în clasament. Din câte am înţeles situaţia se va reglementa în scurt timp şi Dinamo se va bate din nou la campionat. Nu mi-a fost teamă de problemele financiare, viin dintr-o situaţie dezastruoasă, mai rău de atât nu poate fi nicăieri”, a declarat Tudose.

Antrenorul Cornel Ţălnar speră ca Dinamo să mai poată realiza un transfer al unui fundaş stânga. “A fost cererea mea să vină aici, şi ne chinuim de o lună să-l aducem. Sper să se integreze repede în procesul de pregătire. Nu e cazul să intre în lot pentru meciul cu Rapdi, pentru că nu l-am văzut la lucru deloc, dar va fi legitimat azi, şi pentur meciul de acasă cu Chiajna va fi în lot. Mai avem un fundaş stânga pe care vrem să-l aducem, s-ar putea să vină”, a declarat Ţălnar.

  Fundaşul Alexandru Tudose, care a evoluat ultima oară la echipa Gloria Bistriţa, a semnat, joi, un contractpână la finalul sezonului cu opţiune de prelungire pentru încă trei ani cu gruparea Dinamo Bucureşti.

Alexandru Tudose, în vârstă de 25 de ani, a evoluat în cariera sa la formaţiile Oţelul Galaţi, UTA Arad, Gloria Buzău, Steaua Bucureşti şi Gloria Bistriţa, adunând 100 meciuri şi trei goluri în Liga I.

Cele mai citite

Barometrul conexiunilor fixe la internet în România

A fost realizat un studio complex al vitezei internetului furnizat de operatorii din țara noastră. “Studiul nPerf se bazează pe mii de teste efectuate exclusiv...

Lazio, victorioasă în restanța cu Torino

Lazio Roma a învins-o, joi, în deplasare, pe Torino, cu scorul de 2-0, într-o partidă restantă din etapa a 21-a din Serie A. Lazio a...

Rezultatele simulării Evaluării Naționale

Ministerul Educației (ME) a centralizat rezultatele obținute de elevii claselor a VIII-a care au participat la simularea probelor scrise din cadrul Evaluării Naționale din...
Ultima oră
Pe aceeași temă