19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialAlexander McQueen a lasat un bilet inainte sa se sinucida

Alexander McQueen a lasat un bilet inainte sa se sinucida

Designerul britanic Alexander McQueen, care s-a spanzurat in garderoba sa saptamana trecuta, a lasat un bilet de adio, potrivit anchetatorilor citati de CNN.

McQueen, in varsta de 40 de ani, numit "baiatul rau din moda britanica" pentru creatiile sale provocatoare, s-a sinucis prin spanzurare in garderoba sa, scrie Mediafax.

Cauza mortii a fost asfixiere si spanzurare, potrivit anchetatoarei Lynda Martindill. Un oficial din Politie a declarat ca moartea creatorului de moda "nu este suspecta", a spus Martindill.

"A fost gasit un bilet si este anchetat de politie" , a adaugat ea, fara insa a oferi alte detalii. Ancheta privind moartea designerului Alexander McQueen va fi incheiata in 28 aprilie.

Creatorul de moda britanic, care a avut colectii purtate de vedete precum Sarah Jessica Parker, Nicole Kidman, Rihanna sau Sandra Bullock, s-a sinucis la noua zile dupa ce a murit mama sa.

La ultimul sau show au fost invitate 1000 de persoane, evenimentul fiind transmis live pe internet.

Moartea creatorului de moda a venit cu doar cateva zile inainte de debutul London Fashion Week si cu cateva saptamani inainte de momentul la care acesta ar fi trebuit sa-si prezinte colectia la Paris Fashion Week, in martie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă