16.9 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăSpecialAlba: Cadavrul bărbatului care a căzut cu maşina în râul Mureş, găsit...

Alba: Cadavrul bărbatului care a căzut cu maşina în râul Mureş, găsit după aproape zece zile

Cadavrul bărbatului care a căzut, în urmă cu aproape zece zile, cu maşina de pe un pod plutitor în râul Mureş, între localităţile Balomir şi Acmariu din judeţul Alba, a fost găsit, duminică, în apropierea unei balastiere din judeţul Hunedoara, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Alba, trupul bărbatului care a căzut cu maşina de pe un pod plutitor în râul Mureş, între localităţile Balomir şi Acmariu din judeţul Alba, a fost găsit, duminică, în apropierea unei balastiere din zona localităţii Homorod din judeţul Hunedoara.

Cadavrul bărbatului a fost găsit de apropiaţii acestuia, care au desfăşurat, în cele aproape zece zile, acţiuni de căutare cu o barcă, în paralel cu echipele de pompieri din Alba şi Hunedoara.

Locul unde a fost găsit cadavrul bărbatului se află la circa 20-30 de kilometri distanţă de locul unde a căzut cu maşina în apele râului Mureş.

În 12 aprilie, un bărbat de 49 de ani din comuna Blandiana, judeţul Alba, a căzut cu maşina în râul Mureş, în timp ce încerca să îl traverseze, pe un pod plutitor situat între localităţile Balomir şi Acmariu. La un moment dat, un mecanism care antrena podul s-a rupt, astfel că acesta s-a înclinat şi autoutilitara s-a răsturnat în apă. Atunci, bărbatul a ieşit din maşină şi a încercat să înoate, dar a dispărut în apă, în timp ce un alt bărbat, cel care manevra podul, a reuşit să rămână pe pod şi a fost salvat de echipele de intervenţie.

Trupul bărbatului de 49 de ani era căutat, de atunci, de pompierii militari din judeţele Alba şi Hunedoara.

Cazul este cercetat de poliţiştii şi procurorii din Alba care urmează să stabilească toate cauzele ce au dus la producerea accidentului.

Cele mai citite

Savantul de la Cotroceni, garantul fuziunii reușite

Ilustrație: Marian Avramescu Savantul rătăcitor prin lume, președintele Klaus Iohannis, explică fenomenul comasării degenerate din călătorii exotice. Savanții din laboratoarele cu circuit închis ale Palatului...

Von der Leyen salută rezistența ucraineană, la Kiev

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a salutat astăzi "rezistenţa extraordinară a poporului ucrainean", la sosirea sa la Kiev, la fix doi ani...

Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu cercetată disciplinar

Judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu, cea în mâinile căreia stă soarta unuia dintre cele mai răsunăătoare procese din ultimii ani, cel al lui Vlad...
Ultima oră
Pe aceeași temă