10.8 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Alarma de pe aeroportul din Londra a încetat, după ce sute...

VIDEO. Alarma de pe aeroportul din Londra a încetat, după ce sute de persoane au fost evacuate. Cauza ar fi fost un accident chimic

UPDATE 22,00:  Aeroportul din estul Londrei, London City Airport, a fost declarat zonă sigură de către autorități după ce fusese evacuat, vineri după-amiază.

“Două acțiuni complete de verificare a aeroportului au fost efectuate în comun de către pompieri și echipaje de poliție”, a anunțat serviciul de pompieri, informează Reuters.

——————————–

UPDATE 20,45: Alarma declanșată pe aeroportul London City ar fi fost declanșată de un accident chimic, susține presa britanică. Decizia de evacuare a publicului de pe aeroport a fost luată după ce unii pasageri au anunțat că nu se simt bine.

——————————————

O alarmă de incendiu a fost declanșată, vineri seară, pe un aeroport situat la periferia Londrei, un terminal fiind evacuat, informează presa britanică citată de Mediafax.

Mii de pasageri au fost evacuaţi pe pistele Aeroportului London City, situat în estul capitalei Marii Britanii.

Numeroase echipaje de pompieri au sosit la aeroport după declanşarea alarmei de incendiu. Nu este clar dacă există un incendiu la aeroport.

“Terminalul a fost evacuat conform procedurii de rutină; deocamdată, nu se cunoaşte cauza declanşării alarmei. Pompierii sunt la faţa locului şi investighează. Este prematur să spunem ce s-a întâmplat”, a transmis un purtător de cuvânt al Aeroportului London City.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Hotelurile unde vor fi cazați tricolorii pentru meciurile de la Campionatul European de Fotbal

UEFA a stabilit hotelurile pe care echipele le vor folosi pentru partidele ce se vor desfășura în cadrul turneului final al EURO 2024, organizat...

Iohannis a promulgat legea privind recunoașterea reciprocă a studiilor de către România și Ucraina

Președintele Klaus Iohannis a promulgat astăzi trei legi, una privind domeniul Transporturilor, una privind fondurile europene și cea privind recunoașterea reciprocă a studiilor între...

Ciolacu cere explicații de la șeful Transgaz pentru achiziția de iPhone-uri

Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi că îl va chema la explicații pe Ion Sterian, șeful Transgaz, după ce compania a achiziționat iPhone-uri...
Ultima oră
Pe aceeași temă