9.9 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăSpecialAgresorii jurnaliştilor la Skopje, angajaţi ai unei firme în faliment, patronată de...

Agresorii jurnaliştilor la Skopje, angajaţi ai unei firme în faliment, patronată de tunisieni

Agenţii de pază care au agresat, luni după-amiază, reporterii ProSport şi ProTV prezenţi la Skopje, sunt angajaţi ai firmei SAS Security SRL, care aparţine unor cetăţeni tuinisieni, informează gandul.info, citat de Mediafax.

Firma SAS Security SRL este deţinută de catre Kahlaoui Anis, cetăţean tunisian – acţionar majoritar 98,1 la sută – şi Rahmani Mouine, cu aceeaşi cetăţenie. Firma în cauză, cu sediul în sectorul 4 al Capitalei, este în prezent în faliment.

Kahlaoui Anis este acţionar şi administrator în 62 de companii din România, unele intrate în insolvenţă. Kahlaoui Anis este acţionar al unei companii pe care procurorii au pus sechestru. Este vorba de un dosar DIICOT în care pe acţiunile companiei TEX INVEST MILLENIUM SRL s-a dispus sechestru în 2012. La această companie, Kahlaoui Anis este acţionar cu 25 la sută şi administrator.

Luni după-amiază, la Skopje, reporterii ProSport şi ProTV au fost agresaţi de bodyguarzii care însoţesc lotul Stelei şi de managerul Mihai Stoica, la antrenamentul oficial al formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, înainte de returul cu Vardar din Liga Campionilor. Stoica şi unul dintre agenţi i-au smuls din mâini telefonul mobil jurnalistei ProTV Alexandra Tănăsescu şi au şters imagini de pe acesta. Stoica le-a cerut jurnaliştilor să părăsească arena şi a proferat injurii la adresa lor.

Citeşte şi Reporterii sportivi, AGRESAŢI de bodyguarzii Stelei şi înjuraţi de Mihai Stoica, la Skopje

Alexandra Tănăsescu a primit îngrijiri medicale la spital şi i-a fost eliberat un certificat medico-legal. În urma agresiunii la care a fost supusă de oamenii de ordine de la stadion, mâna Alexandrei a fost bandajată de către medici.

Reprezentaţi ai poliţiei au ajuns în jurul orei 00.00, ora locală, la hotelul în care este cazată delegaţia Stelei, pentru a-l identifica pe agresor. Stoica şi-a recunoscut faptele, însă a refuzat iniţial să meargă la poliţie. În momentul în care poliţia l-a invitat la secţie, managerul Stelei a început să strige că este cetăţean european, iar reprezentanţii legii să se prezinte cu mandat, scrie www.prosport.ro.

În cele din urmă, Stoica a acceptat să meargă la secţia de poliţie, dar acolo managerul Stelei a negat însă că ar fi avut gărzi de corp. Oficialul Stelei a declarat în faţa autorităţilor că cei doi care au agresat-o pe Alexandra Tănăsescu nu sunt gărzile sale de corp şi că nu sunt cazaţi în hotelul Stelei.

Steaua întâlneşte, marţi, de la ora 21.45, la Skopje, pe Vardar, în manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, meci transmis în direct de Pro TV. În tur, Steaua s-a impus cu scorul de 3-0.

Cele mai citite

Ciucă, vizită oficială în Chișinău

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, se va afla, astăzi, într-o vizită oficială la Chişinău, capitala Republicii Moldova.Vizita debutează cu o întâlnire cu preşedintele Parlamentului Republicii...

Filmul unei generații

De azi, va circula pe marile ecrane filmul dedicat generației de fotbal care ne-a scos pe stradă în vremurile cenușii ale patriei, generația...

Ciucă, vizită oficială în Chișinău

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, se va afla, astăzi, într-o vizită oficială la Chişinău, capitala Republicii Moldova.Vizita debutează cu o întâlnire cu preşedintele Parlamentului Republicii...
Ultima oră
Pe aceeași temă