5.9 C
București
miercuri, 21 februarie 2024
AcasăSpecialAglomeraţie în cinematografe la filmele lui Sergiu Nicolaescu

Aglomeraţie în cinematografe la filmele lui Sergiu Nicolaescu

Vorba conform căreia unui artist îi creşte faima abia după ce moare se confirmă şi în cazul lui Sergiu Nicolaescu. Numai în ultimele două zile peste 15.000 de persoane au venit în cinci cinematografe din Bucureşti şi din ţară, pentru a viziona filmele realizate de regizorul abia trecut în nefiinţă. Iată o statistică, în acest sens, prezentată de Mediafax.

Proiecfliile speciale în memoria regizorului Sergiu Nicolaescu, organizate vineri øi sâmbætæ noaptea, în 5 cinematografe din Bucureøti øi din flaræ, au atras aproximativ 15.000 de spectatori, au declarat duminicæ, pentru MEDIAFAX, reprezentanflii RADEF RomâniaFilm.

Proiecfliile în memoria lui Sergiu Nicolaescu au fost organizate la cinema Patria din Bucureøti, la cinematograful “Sergiu Nicolaescu” din Târgu-Jiu, dar øi la sælile de cinema “Florin Piersic” din Cluj-Napoca, Patria din Craiova øi Premiera din Ploieøti, de cætre Regia Autonomæ a Distribufliei øi Exploatærii Filmelor – RADEF RomâniaFilm.

Proiecfliile, la care accesul publicului a fost gratuit, s-au desfæøurat vineri øi sâmbætæ, între orele 22.00 øi 05.00. Printre filmele proiectate s-au numærat “Dacii”, “Revanøa”, “Ultimul cartuø” øi “Nemuritorii”.

La toate proiecfliile au participat aproximativ 15.000 de spectatori, dintre care cei mai mulfli – peste 5.000 – au mers sæ vizioneze filmele lui Sergiu Nicolaescu la cinema Patria din Capitalæ, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanflii RADEF RomâniaFilm.

Cele mai citite

Declinul valorilor umaniste în societatea românească contemporană: cauze

Într-o lume dominată de tehnologie și pragmatism, societatea românească contemporană se confruntă cu un declin alarmant al valorilor umaniste. Această tendință preocupantă se...

Coaliția, întâlnire pe tema organizării alegerilor

Liderii coaliţiei PSD - PNL urmează să se întâlnească, astăzi, pentru a decide în privinţa comasării alegerilor şi a calendarului electoral.Tot astăzi este anunţată...

“Acordul comercial” de la München: jumătate de triliard de dolari, destinați industriei americane de război

Nimeni n-a sesizat atât contrastul, cât și asemănarea dintre München-ul toamnei anului 1938 și cel al iernii 2024. Dacă atunci, francezii și britanicii au...
Ultima oră
Pe aceeași temă