13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialAglomeraţie în cinematografe la filmele lui Sergiu Nicolaescu

Aglomeraţie în cinematografe la filmele lui Sergiu Nicolaescu

Vorba conform căreia unui artist îi creşte faima abia după ce moare se confirmă şi în cazul lui Sergiu Nicolaescu. Numai în ultimele două zile peste 15.000 de persoane au venit în cinci cinematografe din Bucureşti şi din ţară, pentru a viziona filmele realizate de regizorul abia trecut în nefiinţă. Iată o statistică, în acest sens, prezentată de Mediafax.

Proiecfliile speciale în memoria regizorului Sergiu Nicolaescu, organizate vineri øi sâmbætæ noaptea, în 5 cinematografe din Bucureøti øi din flaræ, au atras aproximativ 15.000 de spectatori, au declarat duminicæ, pentru MEDIAFAX, reprezentanflii RADEF RomâniaFilm.

Proiecfliile în memoria lui Sergiu Nicolaescu au fost organizate la cinema Patria din Bucureøti, la cinematograful “Sergiu Nicolaescu” din Târgu-Jiu, dar øi la sælile de cinema “Florin Piersic” din Cluj-Napoca, Patria din Craiova øi Premiera din Ploieøti, de cætre Regia Autonomæ a Distribufliei øi Exploatærii Filmelor – RADEF RomâniaFilm.

Proiecfliile, la care accesul publicului a fost gratuit, s-au desfæøurat vineri øi sâmbætæ, între orele 22.00 øi 05.00. Printre filmele proiectate s-au numærat “Dacii”, “Revanøa”, “Ultimul cartuø” øi “Nemuritorii”.

La toate proiecfliile au participat aproximativ 15.000 de spectatori, dintre care cei mai mulfli – peste 5.000 – au mers sæ vizioneze filmele lui Sergiu Nicolaescu la cinema Patria din Capitalæ, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanflii RADEF RomâniaFilm.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă