29 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSpecialAge of Empires III, grafica perfecta

Age of Empires III, grafica perfecta

Pandit cu sufletul la gura de amatorii de jocuri de strategie, Age of Empires III confirma toate asteptarile. „Aceasta noua lansare include poate cea mai complexa si organica grafica 3D vazuta vreodata pe orice sistem. Din fericire, jocul pare la fel de dezvoltat ca grafica. Preiei controlul unei civilizatii din perioada in care s-a incheiat Age of Empires II, in secolul al 16-lea, si continui pana in 1850, luptand pentru a detine controlul Noii Lumi. De fapt, jocul este impartit intre America si orasul tau natal din Europa, pe care trebuie sa il intretii si sa il imbunatatesti, pentru a-ti mentine populatia fericita. Totusi, cel mai incitant element este, fara indoiala, noul sistem de lupta, in care plictisitoarele si mecanicele „navaliri” au fost inlocuite de batalii cu praf de pusca si cu sabii, cu un aspect extraordinar, in lupta cu bastinasii furiosi si cu colonistii rivali”, se arata in prezentarea oficiala a jocului.
Grafica, coloana sonora sunt remarcabile. De asemenea, modul multiplayer functioneaza fara repros. Configuratia hardware minima necesara pentru a rula jocul contine un procesor la 1,4 GHz, 256 MB RAM si placa video cu 64 MB RAM. Recomandat este insa un sistem cu procesor la cel putin 2 GHz, 512 MB RAM si placa video cu 128 MB RAM.

Daniel Popa
Daniel Popahttp://daniel-popa
Daniel Popa, sef departament Corespondenti
Cele mai citite

Circulația pe A3 București-Ploiești va fi oprită temporar. Rute alternative

Conform Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, circulația rutieră pe autostrada A3 București-Ploiești va fi închisă temporar în perioada 18-19 iulie. Traficul...
Ultima oră
Pe aceeași temă