17.8 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialAFI Palace Cotroceni aniversează trei ani. Povestea celui mai de succes mall...

AFI Palace Cotroceni aniversează trei ani. Povestea celui mai de succes mall din România

AFI Palace Cotroceni, centrul comercial cu cea mai mare investiţie de pe piaţa locală, s-a impus în cei 3 ani de la înfiinţare ca cel mai mare şi mai popular mall din România.

În urmă cu trei ani, în prima zi de funcţionare a mall-ului, 83.000 de vizitatori au păşit pragul AFI Palace Cotroceni impresionaţi de dimensiunile şi design-ul centrului comercial care astăzi a devenit destinaţia preferată de distracţie şi cumpărături a bucureştenilor.

AFI Palace Cotroceni a înregistrat de la an la an creşteri ale traficului, în primele luni ale acestui an având o medie zilnică de 53.000 de vizitatori în timpul săptămanii şi de peste 75.000 de vizitatori în weekend.

Vânzările retailerilor din mall au cunoscut de asemenea o evoluţie ascendentă, atingând valoarea de peste 500 de milioane de euro la 3 ani de la deschiderea mall-ului.

Succesul AFI Palace Cotroceni este rezultatul unui efort constant depus în implementarea strategiei mixului de chiriaşi şi a serviciilor oferite.

„Creşterea semnificativă pe care o înregistrăm în fiecare an este un răspuns pozitiv pe care ni-l dă piaţa, confirmându-ne că strategia aplicată este una corectă. Trăim vremuri în care atât aşteptările clienţilor cât şi competiţia te obligă să devii mai bun şi să-ţi depăşeşti limitele. Acesta este unul dintre motivele pentru care chiriaşii din AFI Palace Cotroceni îndeplinesc condiţii foarte stricte şi în continuare preferăm să menţinem ştafeta sus şi să nu facem compromisuri in ceea ce priveşte calitatea brandurilor din portofoliu. Anul acesta vom petrece 3 zile pline de surprize şi momente speciale şi ne dorim să avem cât mai mulţi vizitatori alături de noi”, a declarat Israel Visel, Mall Manager AFI Palace Cotroceni.

În ultimele trei luni, AFI Palace Cotroceni şi-a adăugat în portofoliu peste 15 nume de branduri care aduc noi oportunităţi de shopping şi distracţie, mall-ul fiind pregătit pe deplin pentru sezonul sărbătorilor de iarnă, când traficul este cel mai intens din an.

Pe 1 decembrie, AFI Palace Cotroceni aniversează 3 ani de la inaugurare, ocazie cu care organizatorii au pregătit vizitatorilor tombole cu mii de premii şi o serie de specacole si evenimente care vor dura 3 zile, în perioada 29 noiembrie – 2 decembrie.

AFI Palace Cotroceni are o suprafaţă închiriabilă de 80.000 metri pătraţi şi a fost deschis în noiembrie 2009, în urma unei investiţii de peste 300 de milioane de euro. Valoarea actuala este de 363 mil de euro.

Despre AFI Palace Cotroceni

Amplasat la intersecţia dintre Bd. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, AFI Palace Cotroceni oferă non-stop un mix de brand-uri şi activităţi de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecărui consumator: 300 de magazine; aproximativ 3.000 de locuri de parcare; un hypermarket real-, deschis 24/7; 20 de săli decinema; primul IMAX din România; două cazinouri; un patinoar de aproximativ 1.000 mp – cel mai mare aflat în interior, deschis tot timpul anului; doua locuri de joacă pentru copii; o arenă de laser tag din ţară; bowling şi biliard; un spaţiu dedicat târgurilor tematice; un trenuleţ electric şi o pistă de karting.

Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni îl reprezintă programul său de funcţionare non-stop. Hipermarketul real-, este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor până aproape de miezul nopţii în zilele vineri, sâmbătă şi duminică, iar zona de fast food, restaurante şi atracţii până târziu în noapte.

Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Staţia de metrou cea mai apropiată de mall este Politehnica, iar autobuzele şi tramvaiele care au staţie în faţa mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

Cele mai citite

Studentă cazată în regie, mușcată de ploșnițe. A ajuns la spital

Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii Naționale de Mediu, a publicat imagini pe contul său de Facebook cu o studentă cazată la un cămin...

Plaja din Constanța, în top 15 cele mai relaxante plaje din Europa

Clasamentul a fost realizat, în urma recenziilor de călătorie ale turiștilor Studiul realizat de SpaSeekers.com a numărat de câte ori cuvântul „relaxare” a fost menționat...

Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit cu medicul Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit pe 5 octombrie 2024 cu Valeriu Gheorghiță, renumitul medic, într-o ceremonie elegantă desfășurată la Palatul Snagov. Evenimentul a fost unul...
Ultima oră
Pe aceeași temă