20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialAfaceri Orzite la Camera de Comertz Alba

Afaceri Orzite la Camera de Comertz Alba

Un contract de inchiriere demn de toata lauda s-a parafat si a primit avizul CJ Alba zilele trecute, de ti-e mai mare dragul sa il citesti. Acum, nu facem si noi precum consilierii judeteni care ridica sus manuta, semneaza hartiuta si pleaca la mandruta, ci ne gandim olecuta cam care ar fi literele scrise printre randuri.
Pai, odata, bastanii care semneaza contractul ar fi asa: nenea Orzea de la Camera de Comert, Industrie, Agricultura si Bar in incinta Alba, pe de-o parte, si nenea Contan, de la Drumuri si Poduri Locale Vai de Mama Lor Alba. Adica pe de o parte omul PD-ului si, de cealalta parte, din contra, omul PD-ului.
Contractul s-a semnat pe un termen care pune pe ganduri oamenii cu stiinta datului cu dreptul in stangul. Cinci luni. Nici mai mult, nici mai putin. Banii, cu zecile de milioane, normal, ca e spatiu frumos, ultracentral. Cam cu 10 milioane de lei din aia vechi mai mult decat platea pana acum, ca se includ aici si inutilitatile.
Numai ca acum stam noi stramb si ne intrebam drept ca daca unul din sefi e de la PD si celalalt sef e de la PD, nenea partidul nu are nimic de castigat din inchirierea asta? O sponsorizare, ceva, acolo, o cota-parte, un procentut, o virgula? Mai ales ca, dupa toate semnele, daca nu intervine pe undeva o modificare de lege care sa aduca Registrul Comertului inapoi, cele cinci luni se vor prelungi prin acte aditionale! Ne-a spus noua cineva, care stie!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă