18.8 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialSârbu şi-a făcut pagină oficială de Facebook. Care a fost prima lui...

Sârbu şi-a făcut pagină oficială de Facebook. Care a fost prima lui postare

Adrian Sârbu şi-a deschis, marţi, o pagină oficială de Facebook, chiar la 20 de ani de la ziua în care, în 1995, lansa televiziunea. Prima postare a sa a fost un videoclip în care explică ce înseamnă „a fi pro”. 

„Ce înseamnă a fi Pro? A ști ce vrei, A ști că știi, A ști că poţi! Să crezi religios în tine, în profesia ta, în puterea ta de a schimba lumea cu orice risc. De a crea ceva care să te reprezinte azi și dincolo de timp. Să vezi reperele către perfecțiune și să-i motivezi pe cei din jurul tau în a le atinge. Să trăiești viața ca pe un dar și să dăruiești din bucuria succesului tău. Cu un zâmbet! Gândești liber. Ești autentic. Ai puterea de a da oamenilor ceea ce ei așteaptă, dar nu știu. Ai spirit Pro!”, a scris Sârbu.

De asemenea, el a scris că spiritul Pro este îngerul care a creat ProTv, postul care, acum 20 de ani, a fost revoluția de care media din România avea nevoie, care i-a dat „conștiința de sine a puterii”.

„Puterea de a schimba România cu un zâmbet, cu un cântec. Puterea bucuriei cu care ProTv a umplut sufletele a milioane de români. Puterea de a crede că poți să ai succes, să câștigi, să fii fericit. Știu ce vreau, știu că știu, știu că pot! ProTv a fost un dar de sărbătoare oferit românilor la 01 Decembrie. Singura dată din istoria lor când românii au arătat că vor, știu și pot. Acum douăzeci de ani îngerul s-a jucat cu noi. Noi, cei atinși de aripa lui, ne-am jucat mai departe cu plăcerea de a crea mereu ceva nou, de a face din fiecare zi o sărbătoare”, a mai scris Adrian Sârbu.

El a adăugat că filosofia simplă a postului a motivat o generație în căutarea unei identități, care și-a descoperit misiunea și care a schimbat România.

„O generație pe care o regăsesc, alături de copiii ei, luminând astăzi subteranele Facebook. Eu știu ce vor. Ei știu că știu. Pe cer, îngerul”, a încheiat Adrian Sârbu.

Sârbu și-a dat demisia de la conducerea CME, compania-mamă a PROTV, în 2013. 

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu pagina de Facebook a lui Adrian Sârbu.

Cele mai citite

Ucrainenii fac prăpăd în depozitele de muniții ale Rusiei

Lovituri aeriene ucrainene au vizat două depozite militare din sudul şi vestul Rusiei, folosite în special pentru stocarea de muniţie, în timpul nopţii de...

Jucătoare de tenis cunoscute la pariuri

Tenisul feminin a oferit, de-a lungul timpului, partide memorabile ce nu pot fi uitate de pasionații acestui sport. Nume importante din circuitul WTA au...

O rădăcină indiană cu proprietăți de „ibuprofen natural”

Condimentul cu efecte antiinflamatorii și antioxidante este considerat un superaliment de către nutriționiști Rădăcină exotică, originară din India, turmericul a devenit renumit pentru efectele sale...
Ultima oră
Pe aceeași temă