15.2 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialAdrian Mititelu: “Nu ma mai intereseaza foste glorii! Vreau profesionisti”

Adrian Mititelu: “Nu ma mai intereseaza foste glorii! Vreau profesionisti”

Chiar daca Ilie Balaci si Aurica Ticleanu au renuntat la proiect, Adrian Mititelu spune ca va continua reconstructia Universitatii si fara acestia. Acesta a spus, in exclusivitate la Sport Total FM, ca nu mai este interesat de foste glorii ale Craiovei, ci de profesionisti.

Ilie Balaci si Ticleanu sunt doar niste pioni in proiect. Ei au fost primele mele optiuni. Stiind ca am gresit data de ei, de asta am ajuns ca ei sa fie primele opiuni. Multi oameni importanti din istoria Craiovei sunt interesati sa lucreze la acest proiect. Vom avea o echipa frumoasa. Epoca patronilor a intrat in ultimul deceniu de existenta. Va urma organizarea unde suporterii si comunitatile vor face parte din structura cluburilor.In urmatorii 7-8 suporterii vor detine controlul clubului.

Am vorbit si cu Ovidiu Stanga, cu Jerry Gane, vreau sa vorbesc si cu Gica Craioveanu. Eu nu mai vreau nume mari ale Craiovei. Eu vreau profesionisti. Eu vreau sa fac o echipa care sa promoveze in Liga 1. Apoi vedem cum ne descurcam. Eu trag sperabte sa imi recuperez banii in urma greselilor lui Sandu. Dar e de durata, mai dureaza 2-3 ani. Eu am acum 500.000 de euro si ma gandesc cum sa mai fac rost de inca 500.000 pentru a avea un buget de plecare.

Acum sa caut sa fac rost de bani. Eu am si casa mea ipotecata pentru echipa. Eu am zis ca fac rost de un milion, dar Balaci a zis ca nu are ce sa faca cu atat, ca vrea 3 milioane. Daca esti manager fa rost si de bani.

Cei care s-au aliat cu Dragomir si Sandu nu vor ca noi sa facem echipa. Craiova este singurul municipiu din tara care nu da un leu pentru echipa de fotbal. Clubul craiovean traieste o drama. Vorbim de fotbal, dar orasului nu ii pasa. Toata baza e tot in mine“.

Mititelu crede despre declaratia lui Dumitru Dragomir, care a spus ca bunurile lui nu sunt puse sub sechestru din cauza greselilor lui, ca este poate din cauza mustrarilor de constiinta, dupa dezafilierea Craiovei.

Este o mica farma din adevarul pe care il stim cu totii. Este o deconspirare a unor realitati. Probabail Mitica are niste mustrari de constiinta, in urma gestului la care a luat si el parte. M-au pedepsit suficient. M-au retrogradat, mi-au luat multi jucatori, dar au vrut mai mult.

99% din persoanele interesate de fotbal stiu care este adevarul. Daca Sandu va lua 14 ani de puscarie, Dragomir ia 13 ani jumatate“ relateaza sptfm.ro

Cele mai citite

Menține igiena și siguranța cu săpunuri și dezinfectanți de top de la Sanito.ro

În contextul actual, asigurarea unei igiene riguroase este mai importantă ca niciodată. De la birouri și spații comerciale, până la utilizarea acasă, produsele Sanito.ro...

Tragedie la Barajul Vidraru: George Țelinoiu, cunoscut sub numele de Țeli, s-a sinucis la vârsta de 34 de ani

George Țelinoiu, un fotograf apreciat și cunoscut sub numele de Țeli, a ales să-și pună capăt vieții la doar 34 de ani, într-un gest...

Ministrul Câciu: România își bazează deficitul pe investiții, singura cale spre dezvoltare economică

Adrian Câciu, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a declarat că România se numără printre puținele țări din UE al căror deficit bugetar este generat...
Ultima oră
Pe aceeași temă