17.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialAdolescent de aproximativ 15 ani, găsit mort într-o tabără din județul Caraș-Severin

Adolescent de aproximativ 15 ani, găsit mort într-o tabără din județul Caraș-Severin

Un adolescent de aproximativ 15 ani, care se afla împreună cu un grup de elevi într-o tabără din județul Caraș-Severin, a fost găsit mort, duminică dimineață, în camera în care dormea, la fața locului fiind chemată o ambulanță, dar şi criminaliști și un procuror.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, un copil în vârstă de 15 ani, un băiat, care se afla într-o tabără din județul Caraș-Severin, a fost găsit decedat, duminică dimineață, în patul din camera în care dormea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Copilul, alături de alți colegi de-ai săi, venise dintr-un alt județ al țării în localitatea Crivaia, lângă staţiunea Văliug, din judeţul Caraş-Severin, într-o excursie de câteva zile.

Grupul a fost cazat la o tabără din zonă, iar duminica dimineață adolescentul a fost găsit mort de către supraveghetori.

La fața locului, a ajuns un echipaj de ambulanţă, în urma apelului la Serviciul 112, însă medicii nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.

De asemenea, după constatarea decesului adolescentului la fața locului au sosit și echipaje ale Poliției, precum și criminaliști și un procuror.

O echipă specializată urmează să stabilească în ce condiții a decedat copilul.

Cele mai citite

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...

Remus Pricopie: “Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat?”

"Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse să câștige alegerile, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat si, eventual, eliminat...

Iohannis la Consiliul European, azi și mâine. Situația din Orientul Mijlociu, pe agendă

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, astăzi şi mâine, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles.Şeful statului va participa, de...
Ultima oră
Pe aceeași temă