Directorul Administratiei Pietelor Focsani se pregateste pentru zilele aglomerate din preajma sarbatorilor de iarna. Puiu Spiridon doreste extinderea spatiilor de comercializare a carnii, dat fiind ca romanii sunt mari amatori de carnati, caltabosi, toba si alte asemenea bucate din carne de porc, cu care vor umple mesele de sarbatori.
Astfel, directorul Administratiei Pietelor spune ca a trimis deja o adresa Directiei Sanitar-Veterinare prin care solicita avizarea comercializarii acestor produse si in alte locuri decat in boxele care functioneaza in acest moment. „Am trimis Directiei Sanitar-Veterinare o adresa prin care solicitam aprobarea altor locuri pentru comercializarea carnii in preajma sarbatorilor, astfel incat toti producatorii agricoli sa aiba posibilitatea sa-si desfaca produsele. Suprafata pe care o propunem in acest sens este reprezentata de modulele din parcarea nordica a Pietei Moldovei”, a declarat directorul Puiu Spiridon. Acesta a mai precizat ca, daca DSV isi va da avizul, aceste module vor fi amenajate cu folii, care se vor schimba odata cu comerciantul.