16.9 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăSpecialAccident rutier cu nouă răniți la Corbeanca. Un autoturism s-a ciocnit cu...

Accident rutier cu nouă răniți la Corbeanca. Un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz

Nouă persoane au fost rănite, vineri seară, în urma unui impact dintre un autoturism Dacia Logan în care se aflau cinci persoane şi un microbuz în care se aflau opt oameni.

Toţi pasagerii din Logan au fost răniţi, aceştia fiind transprtaţi la spitale din Capitală, au precizat pentru Mediafax reprezentanţii ai IPJ Ilfov.

De asemenea, au fost răniți şi patru pasageri din microbuz. Şaşe dintre răniţi au fost transportaţi la Spitalul Floreasca iar ceilalți trei la Elias.

Conform primelor informaţii, autoturismul Logan a ieşit de pe o stradă secundară din localitatea Corbeanca fără să acorde prioritate, iar în acel moment a fost acroşat de microbuz.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cum afectează comasarea alegerilor mii de tineri din România

Mai multe ONG-uri fac apel la premierul țării, Marcel Ciolacu căruia îi cer printr-o scrisoare deschisă să reducă, la 45 de zile înainte...

de la bășcălie, la umor și revelație

Influencer: „Dacă vreau să văd o schimbare în lume, în primul rând trebuie să mă schimb eu.” Bianca Adam M-am întâlnit cu doi influenceri,...

Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu cercetată disciplinar

Judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu, cea în mâinile căreia stă soarta unuia dintre cele mai răsunăătoare procese din ultimii ani, cel al lui Vlad...
Ultima oră
Pe aceeași temă