16.2 C
București
miercuri, 9 octombrie 2024
AcasăSpecialAccident grav pe DN7: Un TIR a zdrobit o mașină în care...

Accident grav pe DN7: Un TIR a zdrobit o mașină în care se aflau trei persoane

Trei persoane au fost rănite grav, luni dimineaţă, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un tir pe DN7, în judeţul Arad, informează Mediafax

Circulaţia în zona accidentului este îngreunată, în condiţiile în care o bandă din cele două ale şoselei a fost blocată.

Accidentul a avut loc în zona localităţii arădene Petriş, pe DN7, unde un autoturism care circula regulamentar şi în care se aflau trei persoane a fost lovit de un tir care circula din sens opus.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Arad, primele cercetări arată că şoferul tirului circula cu viteză excesivă, iar pe fondul carosabilului umed din cauza ploii remorca a derapat şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit autoturismul.

În urma impactului, cele trei persoane, o femeie şi doi bărbaţi, au fost rănite grav.

Un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit pentru a scoate victimele din autoturism, femeia aflată în maşină fiind preluată de un elicopter SMURD întrucât este în stare critică.

Autovehiculele avariate blochează un sens de circulaţie, iar traficul este îngreunat pe DN7, în zonă circulându-se alternativ pe o singură bandă, astfel că s-a format o coloană de maşini pe o distanţă de câţiva kilometri.

Poliţiştii estimează că traficul va fi reluat în condiţii normale în jurul orei 11.00, după încheierea cercetărilor şi eliberarea şoselei.

Cele mai citite

Apple va lansa un nou model de iPhone, mai subţire decât celelalte

Apple se pregătește să lanseze anul viitor un nou model de iPhone, denumit iPhone 17 Slim, care promite să fie mai subțire decât predecesoarele...

Mark Rutte: Ucraina ar putea avea cea mai grea iarnă de la invazia rusă în februarie 2022

Ucraina s-ar putea confrunta cu cea mai grea iarnă după lansarea invaziei ruse în februarie 2022, a declarat marţi noul secretar general al NATO,...

Iulia Scântei, judecător CCR, opinie separată față de ceilalți judecători în cazul Șoșoacă

Curtea Constituţională nu are atribuţia de a verifica comportamentul, opiniile, afirmaţiile sau atitudinile unui candidat la alegerile prezidenţiale, toate acestea fiind aspecte de natură...
Ultima oră
Pe aceeași temă