19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialAccident grav pe A1: Patru persoane, între care doi copii, răniţi

Accident grav pe A1: Patru persoane, între care doi copii, răniţi

Patru persoane – mamă, tată şi copiii acestora, în vârstă de cinci şi nouă ani, – au fost rănite, duminică, în urma unui accident petrecut pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 80, după ce bărbatul a pierdut controlul volanului, iar maşina a lovit un cap de pod şi a ajuns într-un şanţ, potrivit Mediafax.

Primele cercetări ale poliţiştilor arată că şoferul a virat dreapta, în dreptul kilometrului 80, pentru a intra la o benzinărie, dar a pierdut controlul volanului, iar maşina a lovit un cap de pod, apoi a ajuns într-un şanţ. Cele patru persoane sunt din judeţul Prahova şi se întorceau de la munte.

Potrivit şefului Poliţiei A1, comisar-şef Emilian Buican, în urma accidentului au fost rănite toate cele patru persoane, copilul mai mare fiind în starea cea mai gravă.

Băiatul, în vârstă de 9 ani, a suferit traumatisme cranio-cerebrale, iar la ora transmiterii acestei ştiri este preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la un spital din Capitală.

De asemenea, şoferul a fost dus cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Piteşti, în timp ce mama copiilor şi celălalt băiat primesc îngrijiri medicale la faţa locului, de la un echipaj SMURD, urmând ca medicii să decidă dacă este necesară transportarea lor la spital.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă