19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialAccident cu doi morti si un ranit grav in judetul Alba

Accident cu doi morti si un ranit grav in judetul Alba

Un accident foarte grav, soldat cu doi morti si un ranit care a ajuns in coma la spital, a avut loc ieri dimineata, de Drumul National 7, in apropiere de municipiul Sebes. Din cauza conditiilor in care s-a produs incidentul rutier, respectiv a imposibilitatii degajarii imediate a soselei, circulatia in zona a fost blocata timp de peste trei ore.
Soferul unui autoturism Volkswagen, inmatriculat in Alba, a pierdut controlul volanului, masina a patruns pe contrasens, izbindu-se frontal de un TIR care circula regulamentar din sens opus. In conditiile in care soseaua era „curata”, fara zapada, principala cauza a accidentului se pare ca a fost viteza.
Potrivit martorilor, acul vitezometrului de la autoturism s-a oprit la 130 kilometri pe ora. Anchetatorii iau in calcul si posibilitatea ca soferul sa fi adormit la volan. In urma impactului, conducatorul auto, Ioan Nanu (56 de ani) si Ioan Dura (71 de ani), pasager in autoturism, au decedat pe loc.
Un al treilea ocupant al autoturismului, Simion Ghibu, de 60 de ani, se zbate intre viata si moarte, fiind internat la Sectia Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta Alba. Medicii sunt sceptici cu privire la sansele de supravietuire ale acestuia.
Cei trei erau din acelasi sat – Pianu de Jos – si se indreptau spre Orastie. Politia a demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. Reprezentantii IPJ au mentionat ca este vorba despre cel mai grav eveniment rutier produs in acest an in judet.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă