9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecial"Acasa la Bistra", editia a treia

„Acasa la Bistra”, editia a treia

Timp de doua zile, 5 si 6 iulie 2008, in centrul comunei Bistra va avea loc cea de-a treia editie a manifestarii folclorice "Acasa la Bistra". Sarbatoarea campeneasca este organizata de Primaria si Consiliul local Bistra, Prefectura Alba si Consiliul Judetean Alba. Numerosi artisti ii vor incanta pe cei prezenti pe porcursul celor doua zile de sarbatoare. De asemenea, organizatorii au pregatit un concurs pentru desemnarea "celui mai dibaci bistrean in alesul untului cu hurdoiul" si un altul pentru gurmanzi – "cel mai rapid mancator de placinte".

Comuna Bistra este cea mai mare comuna locuita din Europa si are in componenta 35 de sate si catune si o populatie de 5.140 locuitori."Anul trecut, la cea de-a doua editie a sarbatorii noastre, au fost prezente timp de doua zile peste 3.000 de persoane. Cred ca anul acesta, daca si timpul va tine cu noi vor fi mult mai multi", a declarat primarul comunei Bistra, Traian Gligor.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă