19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialAbsorbţia Fondurilor Europene, prioritate naţională?

Absorbţia Fondurilor Europene, prioritate naţională?

Medien Conferences organizeaza evenimentul “Absorbtia fondurilor europene, prioritate nationala”, ce va avea loc pe 12 noiembrie 2013, la Hotel InterContinental, Bucuresti.

Forumul are ca scop principal gasirea de solutii pentru o absorbtie adecvata a fondurilor europene nerambursabile pentru sprijinirea unor sectoare economice vitale care ar ajuta România să treacă mai usor prin criza economică actuală, precum şi o utilizare eficientă a acestora, generatoare de impact semnificativ la nivel naţional, regional şi local.

In acest sens, participantii interesati in accesarea fondurilor europene pot avea o dezbatere interactiva cu directorii autoritatilor de management din ministere, reprezentanti ai institutiilor cu atributii in gestionarea fondurilor structurale si de coeziune, reprezentanti ai institutiilor de cooperare transfrontaliere.

Temele aflate pe agenda conferintei sunt:

· Soluţii pentru îmbunătăţirea atragerii fondurilor europene, în contextul bugetului UE 2014 – 2020;

· Problemele întâmpinate în procesul de absorbţie – stadiul programelor blocate şi solutii de deblocare;

· Monitorizarea şi controlul procesului absorbţiei fondurilor europene;

· Ofertele băncilor pentru finanţări europene/ Studii de caz: Finanţări de succes;

· Rolul important al bancilor in absorbtia fondurilor europene; cooptarea lor in procesul de selectie si evaluare a proiectelor

Evenimentul “Absorbtia fondurilor europene, prioritate nationala », va avea loc pe 12 noiembrie 2013, la Hotel InterContinental, Bucuresti.

Pentru informatii despre participare va rugam sa accesati site-ul : www.mhconferences.ro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă