21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialAbonamente RATUC pentru persoanele cu handicap

Abonamente RATUC pentru persoanele cu handicap

Persoanele cu handicap din Cluj-Napoca au beneficiat de gratuitate pe toate liniile de transport doar pe baza unor legitimaţii emise de către direcţiile generale de asistenţă socială şi protecţia copilului judeţene. Din 10 aprilie, însă, aceste acte, împreună cu legimitaţiile de membru al Asociaţiei Nevăzătorilor din România (A.N.R.) Cluj, nu mai sunt recunoscute de către Direcţia de Asistenţă Socială Cluj, astfel că RATUC-ul vine în ajutorul persoanelor din această categorie defavorizată, cu abonamente remise chiar de către instituţia de transport.

Abonamente la Opera

„Persoanele beneficiare ale L 448 / 2006 sunt invitate, începând cu data de 10.04.2012, să se prezinte la biroul de abonamente Opera, pentru ridicarea abonamentului gratuit pe toate liniile pentru anul 2012. Persoanele din această categorie vor avea asupra lor următoarele documente: buletin / carte de identitate, legitimaţia de membru al A.N.R. Cluj respectiv A.N.S.R. – Filiala Cluj şi certificatul de încadrare în grad de handicap”, potrivit unui comunicat RATUC.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă