13 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăSpeciala V-a editie a Maramures Offroad Fest

a V-a editie a Maramures Offroad Fest

Acest eveniment se adreseaza iubitorilor de masini 4×4 initiati sau experimentati, organizatorii oferindu-le posibiliatea sa aleaga unul dintre cele 3 feluri de trasee cu grade diferite de dificultate: standard, open sau extrem.

O particularitate a acestei editii, este faptul ca duminica, 14 august 2011, in vecinatatea Statiunii Izvoare va avea loc proba speciala de TRIAL. In cadrul acestei probe publicul va putea urmari masinile “in actiune”, care, cu siguranta vor oferi un spectacol pe cinste.

Pe de alta parte, Club 4×4 Baia Mare isi propune sa promoveze turismul de aventura in zona Maramuresului, astfel ca se acorda o mare importanta traseelor din categoria Standard.

Pentru bunul mers al organizarii, Club 4×4 Baia Mare are sprijinul autoritatilor locale dar si al sponsorilor: Fiskars, Ruris, Rock Oil, Infinity Trophy, Silerstoneshop.ro, Green IT, Nistem, Autonis, HR Motors, Bau Kaffee, Front Advertising, Cofetaria Alice Bucuresti, Offroad Service, Inserv Holding.

Deasemenea, evenimentul este promovat de partenerii media: 4tuning.ro, romanialibera.ro, emaramures.ro, 24FUN, KissFM, TV Cinemar, infomm.ro, forum.club4x4.ro.

Cele mai citite

Regele Charles este văzut prima dată la muncă după diagnosticul de cancer

Regele Charles a fost fotografiat întâlnindu-se cu prim-ministrul Rishi Sunak. Este pentru prima dată când este văzut la muncă, după diagnosticul de cancer, potrivit...

Parlamentul israelian a respins cu o majoritate uriașă orice „recunoaștere unilaterală a unui stat palestinian”

Parlamentul israelian a votat miercuri cu o majoritate covârşitoare o rezoluţie propusă de prim-ministrul Benjamin Netanyahu împotriva oricărei "recunoaşteri unilaterale a unui stat palestinian",...

Bursa a atins un nou maxim istoric miercuri

BET, indicele de referinţă al Bursei de Valori Bucureşti, s-a apreciat miercuri, 21 februarie cu 1,1% la 15.888,48 puncte, un nou maxim istoric, deci...
Ultima oră
Pe aceeași temă