25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialA plonjat cu mașina în Dâmbovița

A plonjat cu mașina în Dâmbovița

O maşină a căzut, duminică dimineaţa, în râul Dâmboviţa, la ieşirea din Bucureşti către Glina, şoferul acesteia nefiind rănit.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, un autoturism a căzut, în jurul orei 06.00, în râul Dâmboviţa, la ieşirea către Glina.

În interiorul maşinii nu se afla decât o femeie în vârstă de 33 de ani, care nu a fost rănită. Ea a rămas în autoturism până la sosirea primului echipaj de pompieri. Ulterior a fost scoasă din maşină şi preluată de echipajul SMURD. Femeia a refuzat transportul la spital.

Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a acţionat cu o autospecială, un echipaj SMURD şi un echipaj de descarcerare.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Gata cu vacanța de Paște. Românii se întorc acasă

Coloane de autovehicule care se întind pe câţiva kilometri au fost observate pe principalele artere rutiere din orașul bulgăresc Ruse, situat la granița cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă