31 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialA murit pe skijet

A murit pe skijet

Un tanar a murit, sambata dimineata, si un altul a ajuns la spital, in coma, dupa ce doua skijeturi, conduse cu mare viteza in apropierea plajei de la Costinesti, s-au ciocnit. Ofiterul de presa al Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, Radu Croitoru, a declarat ca in accident au fost implicate patru persoane – doi tineri din Bucuresti si doua tinere cu varste de 21 si 27 de ani, care se aflau pe doua ski-jeturi inchiriate de la societatea SC Aqua Sport SRL din Oradea, cu punct de lucru pe plaja din Costinesti. La un moment dat, cei doi baieti care se aflau pe unul dintre ski-jeturi au inceput sa faca manevre spectaculoase pentru a le impresiona pe cele doua fete aflate pe celalalt ski-jet, iar cele doua ambarcatiuni s-au ciocnit violent, cea pe care se aflau tinerele fiind aruncata peste cea pe care erau baietii, a spus reprezentantul Politiei.

In urma accidentului, un tanar a murit pe loc, iar altul a fost internat in spital in stare grava. Florian Stoian, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Constanta, unde tanarul este internat la terapie intensiva, a declarat, ieri, ca victima este in coma, fiind ventilata mecanic. Medicii sunt rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire. Din pacate, majoritatea celor care inchiriaza astfel de ambarcatiuni nu au nici un fel de experienta in manevrarea lor, astfel ca producerea accidentelor este practic inevitabila.

» Cercetarile continua
Capitania Mangalia a deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili daca cele doua skijeturi erau in conformitate cu normele in vigoare, daca aveau defectiuni si daca societatea care le-a inchiriat avea toate autorizatiile legale pentru desfasurarea acestei activitati. La cercetari participa si reprezentanti ai Politiei si Directiei Apelor Dobrogea Litoral.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă