27.3 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSpecialA murit Anna Nicole Smith

A murit Anna Nicole Smith

Starleta Anna Nicole Smith, fosta vedeta Playboy si sotie a unui nonagenar magnat din domeniul afacerilor petroliere, a fost gasita joi fara suflare, din motive inca neelucidate, in camera sa din Hard Rock Hotel and Casino din Seminole (Florida), potrivit AP. Vedeta de 39 de ani a fost transportata la spital, unde a fost constatat decesul. Conform medicului legist, este posibil ca principala cauza a mortii sa fie o supradoza de droguri. Motivul decesului ar putea fi aflat vineri, dupa efectuarea autopsiei, insa ar putea trece saptamani pana la stabilirea cu exactitate a circumstantelor producerii acestui deces.
In urma cu doar cinci luni, Anna Nicole a trecut prin drama pierderii fiului sau de 20 de ani, Daniel, in urma consumului unui amestec de medicamente antidepresive. Reprezentantul legal al multimilionarei a declarat ca aceasta suferea de gripa, avea febra si inca il mai plangea pe Daniel. El a respins speculatiile potrivit carora moartea sa ar fi survenit in urma consumului de substante interzise.
De-a lungul anilor '90 si pana in prezent, Anna Nicole s-a impus ca un produs al culturii pop, iar in ultimul timp devenise reprezentanta unei companii ce oferea produse pentru slabit si realiza un reality-show, unde aparitiile sale erau criticate vehement, dat fiind ca vedeta parea sa se afle sub influenta unor medicamente sau droguri.
Anna Nicole Smith a fost dansatoare erotica la un club pentru adulti inainte de a trimite cateva fotografii la un concurs pentru obtinerea unui pictorial in revista Playboy. A avut prima aparitie pe coperta acestei reviste in 1992 si a fost numita in 1993 playmate al anului.
În 1994 s-a casatorit cu mogulul afacerilor cu petrol americane, J. Howard Marshall II, proprietarul lantului de companii Great Northern Oil Co., care avea atunci 89 de ani. În 1992, revista Forbes estima averea lui J. Howard Marshall II la suma de 550 de milioane de dolari. In 1995, la 90 de ani, i-a murit sotul si s-a declansat lupta pentru avere cu ceilalti mostenitori, in special cu fiul defunctului.

Cele mai citite

Ministrul Sănătății din Liban: Țara este în război/500000 de persoane au fost strămutate

Ministrul Sănătății din Liban, Firass Abiad, a declarat că țara este "deja în război", iar aproape jumătate de milion de persoane au fost strămutate...

Prezidențiale: ”Votați-mă, sunt Ciolacu!” – Academia Catavencu

O satiră despre promisiuni mari și realizări mici în politica românească Sunt Ciolacu. Marcel Ciolacu.Agentul 7,03 de când mi am luat bacu'.Revoluțiar de covrig...

ANAF a lansat o broșură explicativă pentru utilizarea sistemului electronic RO e-TVA

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat recent o broșură informativă menită să clarifice funcționarea sistemului electronic RO e-TVA și să ofere îndrumări...
Ultima oră
Pe aceeași temă