21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialA fost reţinut un suspect în cazul morţii tatălui fotbalistului Vasile Nicola

A fost reţinut un suspect în cazul morţii tatălui fotbalistului Vasile Nicola

Procurorii Parchetului Capitalei au reţinut, joi, un tânăr acuzat că l-a lovit, într-o seară de la sfârşitul săptămânii trecute, pe tatăl fotbalistului Vasile Nicola de la Sportul Studenţesc, victima agresiuni murind între timp la spital, potrivit Mediafax.

Bogdan Alexandru Nicuşor Apostolescu a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore după ce, în timpul anchetei, a recunoscut că el l-a lovit pe tatăl fotbalistului. Anchetatorii au cerut arestarea lui pentru 29 de zile, Tribunalul Bucureşti urmând să decidă asupra propunerii Parchetului.

„În sarcina inculpatului s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, constând în aceea că la data de 22.03.2012, în jurul orei 22.35, la intersecţia dintre Bulevardul Camil Ressu şi Strada Dristor, a lovit-o pe victimă în zona feţei, iar în urma loviturii aceasta a căzut şi s-a lovit la cap, decedând în spital la data de 26.03.2012 ca urmare a leziunilor astfel suferite”, informează Parchetul Capitalei, într-un comunicat de joi.

Autopsia medico-legală a confirmat mecanismul de producere a leziunilor, stabilind că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei meningo-cerebrale, consecinţă a unui traumatism cranio-cerebral cu fracturi craniene.

„Inculpatul recunoaşte săvârşirea faptei cum a fost descrisă”, susţin procurorii în documentul citat.

 

Sorin Vasile, tatăl fotbalistului Nicola Vasile, de la Sportul Studenţesc, a murit, miercuri, la Spitalul Bagdasar-Arseni, după ce a fost bătut, la sfârşitul săptămânii trecute, de câţiva necunoscuţi în zona staţiei de metrou Dristor, potrivit Realitatea.net.

„Eram la Buzău, la soţia mea, atunci când am aflat de moartea tatălui meu. Cineva de la Poliţie m-a anunţat că tata a fost bătut şi se află în spital. Am înţeles că au fost patru indivizi care l-au atacat, au în jur de 25 de ani. Tata a fost operat de urgenţă la cap, apoi a stat în comă patru zile şi a murit la Spitalul Bagdasar. Trei dintre făptaşi au fost prinşi, din ce am înţeles de la poliţişti”, a spus Nicola Vasile, printre lacrimi, jucătorul aflându-se la cimitir alături de familie.

Nicola Vasile, în vârstă de 27 de ani, se află în litigiu cu echipa patronată de Vasile Şiman şi evoluează la formaţia secundă a clubului, în liga a treia. El a făcut memoriu la LPF prin care cere să devină jucător liber de contract.

„Băieţii de la echipă mi-au trimis nişte bani, să vedem acum dacă şi clubul mă va ajuta”, a mai spus fotbalistul.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă