13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialA cincea gală Extreme Fight, cea mai reușită de până acum

A cincea gală Extreme Fight, cea mai reușită de până acum

Iubitorii sporturilor de contact din Constanţa au fost niște răsfăţaţi anul acesta. Două competiţii majore i-au „bucurat“ pe pasionaţi, iar anul următor se anunţă şi mai spectaculos, luptătorii constănţeni începând, încet dar sigur, să urce în ierarhii. În acest context, gala Extreme Fight V a fost un fel de cireaşă de pe tort, iar meciurile oferite spectatorilor au încins atmosfera.

Petrică Stoian de la CS Năvodari a câştigat cupa Extreme Fight V – „Turneul campionilor“ şi va lupta în gala următoare cu un campion național de arte marţiale, după ce l-a învins pe Mărcuţă Cosmin (Keru Kento) în finala piramidei de la 60 de kilograme.

Claudiu Alexe (Pitbull Division), Adrian Roşca (Bogdan Ciubotariu), Mădălin Crăciunică (Keru Kento) şi Costin Mincu (Oyama Karate) care l-a făcut KO pe Andrei Padina (Satori Slobozia) au întregit „tabloul“ unei seri de spectacol, meciul-vedetă al serii fiind astfel aşteptat cu mult interes.

„Voi lupta într-un picior“, declara ferm Cătălin Marin, campionul mondial la kick-box, care era pe punctul de a nu participa la gala Extreme Fight din cauza unei accidentări la picior, atunci când a confirmat participarea şi când a aflat adversarul: Viorel Vihodiţă.

Ultimul, extrem de „tupeist“, l-a atacat pe campion înainte de gală: „Nu accept nici măcar ideea de egalitate. Sunt foarte sigur că îl voi învinge. Îi doresc succes pentru că știu că are nevoie. Marin Cătălin mai are nevoie de 4.000 de ore de antrenament și 12 ani de experienţă pentru a ajunge la nivelul meu“, decreta multiplul campion naţional, iar răspunsul lui Cătălin Marin a fost pe măsură: „Fără îndoială, voi lupta la gala din această lună pentru a demonta afirmaţiile pe care am auzit că le face Viorel Vihodiţă. Am auzit că nu sunt suficient de bărbat. Îi vor arăta că îl bat și într-un picior. Mă voi folosi de multe lovituri de braţe și voi vedea ce tehnici aplic pentru a-l doborî. Nu am reuşit să mă antrenez din cauză că m-am accidentat la picior, însă cu toate acestea vreau să îi arăt lui Vihodiţă că nu are sanse să mă învingă“, a declarat acesta.

„A fost relativ ușor“

Duminică seara, în ring a „vorbit“ doar Marin, care s-a impus categoric şia devenit practic vedeta serii. „Nu mă aşteptam să se termine aşa acest meci. A fost relativ uşor. Mă aşteptam să îmi pună mai multe probleme“, a declarat campionul, el promiţând susţinătorilor că va răspunde prezent şi la următoarele gale. „Dacă sunt convocat, nu dau înapoi de la lupte“, a adăugat sportivul. Potrivit organizatorilor, seria Extreme Fight continuă anul următor cu noi surprize și luptători de renume, competiţia crescând cu fiecare ediţie care a avut loc.

Cele mai citite

Ciucu o are mai mică decât Nicușor Dan, dar Cloptilde Armand îi bate pe toți. (vorbim de iarbă)

Rezultatul campionului Nicușor Dan / Foto: Laurențiu Mușoiu Metrul tâmplarului rămâne cea mai credibilă sursă, în continuare. Acest instrument a pus capac unei mari dileme...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Marcel Ciolacu, ferm convins că România va avea până la sfârșitul anului o inflație de sub 5%

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că trendul inflaţiei este unul descendent, iar pe finalul acestui an va coborî sub cinci la sută. Acesta a...
Ultima oră
Pe aceeași temă