20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialA apărut revista Căminul, ediţia toamnă

A apărut revista Căminul, ediţia toamnă

Ediția de toamnă a revistei Căminul consacră un spaţiu considerabil tendinţelor care s-au conturat deja pentru această perioadă  precum și soluțiilor premium în domeniul designului de interior.

Tendinţele în prim plan

Tendinţele privind decoraţiunile şi obiectele  pentru casă precum şi accesoriile fashion pentru sezoanele toamnă-iarnă rezultate în urma târgului TENDENCE sunt analizate pe larg, un accent special fiind pus pe obiectele de design şi accesoriile trendy, din ce în ce mai solicitate.

Genoveva Hossu remarcă materialele naturale şi tendința designerilor italieni de a reveni la basic, la origini. De-a lungul anilor aceştia au fost mereu o sursă de inspirație pentru proiectele de design interior. Cei mai mulți au fost producători italieni, care au pornit de la mici afaceri de familie și au ajuns giganți ai industriei, dezvoltând o tradiție în proiectarea și fabricarea mobilei de lux. În ciuda expansiunii rapide, producătorii italieni rămân adânc înrădăcinați în tradiție și fideli ideii de artizanat.  Natuzzi, Edra, Porada, Flexform, Flou, Molteni&C, Poliform, Ivano Redaelli și multe altele sunt, astăzi, branduri consacrate la nivel internațional, puse la dispoziția unui public rafinat, în România, prin intermediul ClassIN.

Tot în cadrul tendinţelor se includ articolele privind tapetul şi plăcile ceramice precum şi cel de arhitectură care prezintă avantajele caselor circulare care pot deveni soluţia constructivă ideală în viitor. În cadrul rubricii “Premium” în centrul atenţiei se disting proiectele de arhitectură realizate cu cărămidă şi premiate în cadrul concursului Brick Award.

Case de excepţie

Trei case de excepţie sunt prezentate în această ediţie, realizările unor designeri reputaţi din ţară: Masha Verhoogt, Tania Carusso, Wanda Dinu şi  echipa de la Noblesse Interiors care a adoptat soluţiile unor branduri celebre la amenajarea unei superbe vile din cartierul Cotroceni.

Împlinirea a 140 de ani de la naşterea lui Constantin Brâncuşi şi a 100 de ani de la apariţia mişcării dadaiste oferă prilejul unei interesante abordări în timp ce la rubrica “Clever Travel” Roma este destinaţia aleasă.

Articole incitante

Iată câteva dintre incitantele titluri de articole:

TENDENCE în “pole position”, Casele viitorului vor fi circulare şi deschise, Design cu ştaif, Pereţi care te fac să te simţi bine, Arta, un act de curaj, Roma, oraş deschis.

Revista Căminul se găseşte în reţeaua modernă de distribuţie (benzinării, aeroporturi, moluri) precum şi în reţeua Inmedio.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă