22.2 C
Bucureศ™ti
marศ›i, 3 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialA apฤƒrut revista Cฤƒminul, ediลฃia toamnฤƒ

A apฤƒrut revista Cฤƒminul, ediลฃia toamnฤƒ

Ediศ›ia de toamnฤƒ a revistei Cฤƒminul consacrฤƒ un spaลฃiu considerabil tendinลฃelor care s-au conturat deja pentru aceastฤƒ perioadฤƒ  precum ศ™i soluศ›iilor premium în domeniul designului de interior.

Tendinลฃele în prim plan

Tendinลฃele privind decoraลฃiunile ลŸi obiectele  pentru casฤƒ precum ลŸi accesoriile fashion pentru sezoanele toamnฤƒ-iarnฤƒ rezultate în urma târgului TENDENCE sunt analizate pe larg, un accent special fiind pus pe obiectele de design ลŸi accesoriile trendy, din ce în ce mai solicitate.

Genoveva Hossu remarcฤƒ materialele naturale ลŸi tendinศ›a designerilor italieni de a reveni la basic, la origini. De-a lungul anilor aceลŸtia au fost mereu o sursฤƒ de inspiraศ›ie pentru proiectele de design interior. Cei mai mulศ›i au fost producฤƒtori italieni, care au pornit de la mici afaceri de familie ศ™i au ajuns giganศ›i ai industriei, dezvoltând o tradiศ›ie în proiectarea ศ™i fabricarea mobilei de lux. În ciuda expansiunii rapide, producฤƒtorii italieni rฤƒmân adânc înrฤƒdฤƒcinaศ›i în tradiศ›ie ศ™i fideli ideii de artizanat.  Natuzzi, Edra, Porada, Flexform, Flou, Molteni&C, Poliform, Ivano Redaelli ศ™i multe altele sunt, astฤƒzi, branduri consacrate la nivel internaศ›ional, puse la dispoziศ›ia unui public rafinat, în România, prin intermediul ClassIN.

Tot în cadrul tendinลฃelor se includ articolele privind tapetul ลŸi plฤƒcile ceramice precum ลŸi cel de arhitecturฤƒ care prezintฤƒ avantajele caselor circulare care pot deveni soluลฃia constructivฤƒ idealฤƒ în viitor. În cadrul rubricii “Premium” în centrul atenลฃiei se disting proiectele de arhitecturฤƒ realizate cu cฤƒrฤƒmidฤƒ ลŸi premiate în cadrul concursului Brick Award.

Case de excepลฃie

Trei case de excepลฃie sunt prezentate în aceastฤƒ ediลฃie, realizฤƒrile unor designeri reputaลฃi din ลฃarฤƒ: Masha Verhoogt, Tania Carusso, Wanda Dinu ลŸi  echipa de la Noblesse Interiors care a adoptat soluลฃiile unor branduri celebre la amenajarea unei superbe vile din cartierul Cotroceni.

Împlinirea a 140 de ani de la naลŸterea lui Constantin BrâncuลŸi ลŸi a 100 de ani de la apariลฃia miลŸcฤƒrii dadaiste oferฤƒ prilejul unei interesante abordฤƒri în timp ce la rubrica “Clever Travel” Roma este destinaลฃia aleasฤƒ.

Articole incitante

Iatฤƒ câteva dintre incitantele titluri de articole:

TENDENCE în “pole position”, Casele viitorului vor fi circulare ลŸi deschise, Design cu ลŸtaif, Pereลฃi care te fac sฤƒ te simลฃi bine, Arta, un act de curaj, Roma, oraลŸ deschis.

Revista Cฤƒminul se gฤƒseลŸte în reลฃeaua modernฤƒ de distribuลฃie (benzinฤƒrii, aeroporturi, moluri) precum ลŸi în reลฃeua Inmedio.

Cele mai citite

รŽmprumuturi discrete pentru Romรขnia: Guvernul obศ›ine 852 milioane de euro prin plasamente private

Pe lรขngฤƒ plasamentele private, Ministerul Finanศ›elor se รฎmprumutฤƒ prin emisiuni de obligaศ›iuni รฎn lei ศ™i valutฤƒ de pe piaศ›a internฤƒ Ministerul Finanศ›elor a anunศ›at cฤƒ...

Antrenorul spaniol Manuel Montoya Fernandez, fost selecศ›ioner al naลฃionalei de handbal masculin a Romรขniei, a murit la 64 de ani

Tehnicianul spaniol "Manolo" Manuel Montoya Fernandez (64 ani), fost selecลฃioner al echipei naลฃionale de handbal masculin a Romรขniei, a รฎncetat din viaลฃฤƒ, la vรขrsta...

Categoria:ย โ€žMฤƒ doare-n curโ€

Crin Antonescu o comite din nou. Acum, รฎntrebat pentru care motiv a รฎnceput sฤƒ critice actuala conducere liberalฤƒ, el a rฤƒspuns scurt: pentru...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ