24.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecial95 tone de deseuri!

95 tone de deseuri!

Aproximativ 500.000 de suporteri au lasat in urma peste 95 tone de deseuri in zona de vizionare publica, amenajata in centrul Vienei, in primele 12 zile de la Campionatul European de fotbal organizat de Austria si Elvetia, informeaza AFP.

Numai luni seara, cand s-a disputat meciul Austria-Germania, scor 0-1, din Grupa B de la Euro 2008, in urma caruia reprezentativa austriaca a fost eliminata din competitie, cinci cisterne ale pompierilor vienezi au pompat 52.000 de litri din cele 561 de toalete publice mobile amplasate in zona de vizionare, un record dupa data de 7 iunie, prima zi a turneului.

Dupa ce Germania a invins Austria, scor 1-0, si s-a calificat in sferturi la Euro 2008, o agentie germana de turism online le-a propus clientilor sa mearga in tara vecina pentru a-i consola pe austrieci, beneficiind si de o reducere de 10%. Oferta a fost numita: "Admirati figurile invinsilor".
Jucatorii croati aud adesea vorbindu-se despre generatia 1998, eroii nationalei Croatiei care a incheiat pe locul trei Cupa Mondiala din Franta, printre care s-a numarat si actualul selectioner, Slaven Bilici. Mijlocasul Darijo Srna a raspuns transant, cu un zambet increzator si detasat, atunci cand a fost rugat sa faca o comparatie: "Noi suntem mai buni".

» Bucatariile se inchid prea devreme la Salzburg, spre marea nemultumire a suporterilor. Acestia s-au plans ca este foarte greu sa gaseasca mancare dupa incheierea meciurilor de la Campionatul European.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă