25.3 C
Bucureศ™ti
joi, 3 octombrie 2024
AcasฤƒSpecial6 รฎntr-un Trabant, ca pe vremuri (P)

6 รฎntr-un Trabant, ca pe vremuri (P)

Dupฤƒ 20 de ani Holograf, Iris ศ™i Compact, cele 3 trupe care în ultimii 40 de ani au dat muzicii rock din România hituri memorabile, se reunesc pe aceeaศ™i scenฤƒ la Arenele Romane pe 15 iunie, începând cu ora 18, în spectacolul “Ca pe vremuri”.  

Construit în jurul nostalgiei stârnite de amintirile primelor iubiri, a nopศ›ilor pe plajฤƒ când se ศ™opteau la ureche declaraศ›iile de dragoste ศ™i promisiunile de iubire eternฤƒ, concertul de la Arenele Romane vine la pachet cu multe elemente menite sฤƒ ne trezeascฤƒ amintiri dragi.

Una dintre ele este imaginea unui Trabant ticsit cu oameni care merg fericiศ›i la mare înghesuiศ›i ca într-o cutie de conserve. De aceea, organizatorii de la Sublime România au decis cฤƒ aceastฤƒ imagine poate fi readusฤƒ în atenศ›ia vechilor fani printr-o promoศ›ie la bilete. Cumperi 5 bilete ศ™i îl primeศ™ti pe al 6-lea gratis pentru cฤƒ, nu-i aศ™a? Viaศ›a e mai frumoasฤƒ când o petreci cu prietenii. Detalii aici: https://goo.gl/NKXaJj

O a doua promoศ›ie la bilete face trimitere cฤƒtre cartuศ™ul de ศ›igฤƒri, simbolul unui turneu memorabil din anii 80, Marlboro Tour, care a strฤƒbฤƒtut întreaga ศ›arฤƒ ศ™i în cadrul cฤƒruia s-au derulat zeci de poveศ™ti de iubire ศ™i sute de nopศ›i albe. Astfel, aศ™a cum cartuศ™ul conศ›ine 10 pachete de ศ›igฤƒri, poศ›i cumpฤƒra 8 bilete ศ™i mai primeศ™ti douฤƒ gratis, ca sฤƒ fie cartuศ™ul complet (https://goo.gl/NKXaJj).

Timp de 5 ore la rând, hituri precum “Fata din vis” (Compact), “Sฤƒ nu-mi iei niciodatฤƒ dragostea” (Holograf) sau “Baby” (Iris) vor readuce în atenศ›ia publicului vremurile tinereศ›ii ศ™i ale adolescenศ›ei de altฤƒdatฤƒ. 

Pentru ca valoarea sฤƒ aibฤƒ ศ™i mai multฤƒ savoare, ศ™tafeta trebuie predatฤƒ cฤƒtre generaศ›ia care preia din mers atitudinea ศ™i manifestarea rock, o trupฤƒ de adolescenศ›i promiศ›ฤƒtori ศ™i hotฤƒrâศ›i: Wings of Hope. Ei vor cânta în deschierea concertului “Ca pe vremuri”, care va dura mai bine de 5 ore.

Biletele au preศ› între 60 lei ศ™i 234 lei ศ™i se gฤƒseasc pe www.iabilet.ro (https://goo.gl/NKXaJj) ศ™i în magazinele Flanco.

Evenimentul este organizat de Sublime România ศ™i comunicat de HTAG PR

Parteneri media: Rock FM, Agerpres, Gazeta Sporturilor, România Liberฤƒ, Femeia., Femeia de Azi, unsitedemuzica.ro, infomusic.ro, iConcert.ro, traiestemuzica.ro.

Cele mai citite

VIP-uri ศ™i infractori: Arestul Central, o รฎncruciศ™are de lumi

Fostul ศ™ef al Arestului Central povesteศ™te cum se รฎntรขlneau รฎn "Beciul Domnesc" elitele cu infractorii รŽntr-un dialog cu scriitorul Eugen Istodor, fostul ศ™ef al...

SUA dezaprobฤƒ decizia Israelului de a-l declara โ€žpersona non grataโ€ pe secretarul general al ONU

Departamentul de Stat al SUA a criticat decizia Israelului de a-l declara โ€žpersona non grataโ€ pe secretarul general al ONU. Decizia are legฤƒturฤƒ cu...

Rusia a โ€žcumpฤƒratโ€ รฎn Republica Moldova voturi รฎmpotriva Maiei Sandu ศ™i anti-UE cu peste 15 milioane de dolari

Cetฤƒลฃeni ai Republicii Moldova au primit รฎn total peste 15 milioane de dolari (13,6 milioane de euro) pentru a vota pe 20 octombrie รฎmpotriva...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ