14.5 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecial5 lucruri la care se gândesc femeile în perioada ciclului menstrual

5 lucruri la care se gândesc femeile în perioada ciclului menstrual

Perioada aceea a lunii poate fi numită la fel de bine “cea mai proastă perioada a lunii”. Nu sunt cele mai bune zile având în vedere că organismul nostru trece prin nişte schimbări şi suntem mult mai irascibile şi sensibile. Dacă ai avut vreunul din gândurile de mai jos, trebuie să ştii că nu eşti singura:

1. „Întotdeauna îmi vine când trebuie să merg în concediu”

Cu toate că ştim că se vor mai ivi ocazii să mergem la mare sau să ne bălăcim, avem impresia că ciclul nostru menstrual vine intenţionat în zilele în care ar trebui să plecăm în concediu. Dacă ai menstruaţia regulată, încearcă să îţi calculezi zilele în care vei fi în perioada inconfortabilă şi programează-ţi vacanţele după sau înainte.

2. „Mi-a întârziat, sunt gravidă”

Este gândul oricărei femei căreia i-a întârziat ciclul. Sarcina este o perioadă frumoasă din viaţa unei femei dar poate fi şi o veste proastă pentru cele care nu îşi doresc sau nu sunt pregătite încă pentru a avea un copil.

3. „Am crampe”

Indiferent dacă ai sau nu, sintagma „am crampe” te poate scăpa de o petrecere la care nu vrei să te duci sau de curăţenia pe care trebuia să o faci de ceva zile. Eşti absolvită de orice vină sau pentru orice ceartă pe care ai avut-o cu iubitul tău.

4. „Arăt îngrozitor şi nimic nu stă bine pe mine”

S-ar putea să recunoşti propoziţia aceasta deoarece în perioada ciclului, din cauza anumitor schimbări, putem fi balonate, părul nostru este mai rebel, avem cearcăne şi nu suntem în cea mai bună formă. Tocmai din acest motiv, ne simţim groaznic şi dacă trebuie să mergem undeva, probăm o mie de ţinute şi tot nu ne place nimic.

5. “Ok, s-a terminat, nu a fost chiar aşa de rău”

După ce trece perioada dificilă şi te simţi bine, te gândeşti că nu a fost aşa de rău şi că este extraordinar de bine să fii femeie!

 

Cele mai citite

Angel Tîlvăr spune că navigația maritimă suferă cel mai mult de pe urma acțiunilor de bruiaj

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a declarat marţi că navigaţia maritimă este cea care are cel mai mult de suferit de pe urma acţiunilor de...

Angel Tîlvăr spune că navigația maritimă suferă cel mai mult de pe urma acțiunilor de bruiaj

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a declarat marţi că navigaţia maritimă este cea care are cel mai mult de suferit de pe urma acţiunilor de...

Israelul face un abuz grav asupra Associated Press: i-a închis transmisiunea în direct a acesteia pe tema evenimentelor din Fâşia Gaza

Associated Press a anunţat că oficiali israelieni au confiscat o cameră video şi echipament de emisie aparţinând agenţiei de presă şi au închis transmisiunea...
Ultima oră
Pe aceeași temă