4.8 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăSpecial48 de ore pentru iarba

48 de ore pentru iarba

Presedintele Agentiei Nationale pentru Sport, Florian Gheorghe, a declarat marti ca gazonul pentru Stadionul National “Lia Manoliu” a intrat in tara, urmand sa fie instalat in urmatoarele 48 de ore.
“Transportul a trecut de vama si este in drum spre Bucuresti, urmand ca in 48 de ore sa fie montat”, a declarat Gheorghe. Lucrarile de reabilitare si modernizare a suprafetei Stadionului National din cadrul Complexului “Lia Manoliu” din Bucuresti au reinceput in iulie.
In noiembrie 2004, firma germana Swietelsky Baugesellschaft a castigat licitatia organizata de Complexul Sportiv National “Lia Manoliu” pentru reabilitarea si modernizarea suprafetei de joc a Stadionului National, valoarea contractului fiind, atunci, de 127,1 miliarde lei (3,3 milioane euro), inclusiv TVA, durata lucrarilor fiind de 12 luni de la data semnarii contractului – 15 noiembrie 2004.
Lucrarile au fost intrerupte dupa decizia luata de noul sef al ANS, Gheorghe Florian, care a dispus sistarea si reanalizarea din punct de vedere legal a contractului incheiat de fosta conducere a institutiei.
Ca urmare a renegocierii contractului, valoarea lucrarilor a scazut la suma de 111 miliarde lei. Contractul prevede, printre altele, refacerea terenului gazonat si a pistelor pentru probele atletice, realizarea instalatiei de drenaj, a instalatiei de incalzire a terenului, refacerea instalatiilor de alimentare cu apa si stins incendii.

Cele mai citite

Sorin Grindeanu a cerut conducerii Metrorex un raport privind cauzele accidentului din stația de metrou Timpuri Noi

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a solicitat, marţi seara, conducerii companiei Metrorex să îi prezinte, cu celeritate, un raport privind cauzele accidentului produs...

Piedone reconfirmă candidatura la Primăria Capitalei: “Nu mă ascund după perdea!”

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, și-a reconfirmat candidatura la Primăria Capitalei din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), marți seara, în direct. Anunţul...

“ANAF – Ultimul cartuș” – regia Marcel Boloș, în curând, la buticul tău!

Ilustrație: Marian Avramescu După episoade repetate de Brigada DIVERtiSmEnt “La munte și la mare”, pe banii statului, actorii lipsiți de talent ai Agenției Naționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă