12.3 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSpecial40.000 de euro, marele premiu la PokerFest Bucureşti

40.000 de euro, marele premiu la PokerFest Bucureşti

Cel mai important turneu de poker desfăşurat în România în această lună s-a încheiat sâmbătă seara, când Gabriel Chiva a reuşit să câştige cupa PokerFest Bucureşti. După cum a mărturisit chiar el, Chiva a intrat la mese pentru a se distra, dar la final, s-a ales cu marele premiu de 40.490€!

Programator de profesie şi patronul unei firme de IT, Chiva a dominat de la început până la sfârşit masa finală PokerFest, reuşind să îl învingă în ultima mână a turneului pe Slaven Popov, unul dintre cei mai buni jucători din Bulgaria.

Popov are peste 1.000.000$ făcuţi pe internet, cel mai mare succes al său venind în 2012, când a câştigat turneul PokerStars SCOOP Main Event pentru 560.000$.

„Joc poker de plăcere, dar este fantastic să ajung să câştig un asemenea turneu. Voi ţine cupa la vedere, pe birou”, a declarat Gabriel Chiva, noul campion PokerFest Bucureşti.

Main Eventul PokerFest Bucureşti a avut o intrare de 800€ şi un fond total de premii de 163.840€, fiind găzduit de PokerFest Club Bucureşti şi Hotel Pullman.

Între cei 237 de jucători care au intrat la mese se numără nume consacrate ale pokerului românesc, precum Robert Cezărescu (singurul jucător român sponsorizat de Full Tilt Poker şi singurul dublu campion PokerFest România), Ionel Anton (câştigătorul celui mai mare premiu din istoria pokerului românesc) sau Dan Murariu (dublu campion Unibet Poker), dar şi o serie de vedete high-profile precum Constantin Iosef, Alex Piţurcă sau Dan Chişu. Regizorul nu a avut un parcurs extraordinar în Main Event, dar a reuşit să câştige un turneu secundar desfăşurat în paralel, în care pentru o intrare de 330€ a încasat 2.500€.

Cele mai citite

Farul și CFR s-au încurcat reciproc. Egal în derby-ul fostelor campioane

Farul Constanța și CFR Cluj, ultimele două campioane ale României, au remizat la Ovidiu, scor 1-1, în penultima etapă a sezonului regular din Liga...

Inna, turneu de mare amploare în America. “Abia aștept să fim pe scenă și să ne bucurăm”

Inna merge în acest an într-un super turneu care va străbate America și Canada, începând din luna aprilie, marcând astfel a patra sa incursiune...

Ministrul Predoiu, despre Platforma Națională “Fii pregătit”: Populația devine partener al instituțiilor care acționează pentru salvare – IGSU, DSU, Poliție, Jandarmerie

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, consideră că, prin învățarea modului de acțiune în cazul unor calamități, populația devine partener al instituțiilor care acționează pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă