24.6 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecial40.000 de euro, marele premiu la PokerFest Bucureşti

40.000 de euro, marele premiu la PokerFest Bucureşti

Cel mai important turneu de poker desfăşurat în România în această lună s-a încheiat sâmbătă seara, când Gabriel Chiva a reuşit să câştige cupa PokerFest Bucureşti. După cum a mărturisit chiar el, Chiva a intrat la mese pentru a se distra, dar la final, s-a ales cu marele premiu de 40.490€!

Programator de profesie şi patronul unei firme de IT, Chiva a dominat de la început până la sfârşit masa finală PokerFest, reuşind să îl învingă în ultima mână a turneului pe Slaven Popov, unul dintre cei mai buni jucători din Bulgaria.

Popov are peste 1.000.000$ făcuţi pe internet, cel mai mare succes al său venind în 2012, când a câştigat turneul PokerStars SCOOP Main Event pentru 560.000$.

„Joc poker de plăcere, dar este fantastic să ajung să câştig un asemenea turneu. Voi ţine cupa la vedere, pe birou”, a declarat Gabriel Chiva, noul campion PokerFest Bucureşti.

Main Eventul PokerFest Bucureşti a avut o intrare de 800€ şi un fond total de premii de 163.840€, fiind găzduit de PokerFest Club Bucureşti şi Hotel Pullman.

Între cei 237 de jucători care au intrat la mese se numără nume consacrate ale pokerului românesc, precum Robert Cezărescu (singurul jucător român sponsorizat de Full Tilt Poker şi singurul dublu campion PokerFest România), Ionel Anton (câştigătorul celui mai mare premiu din istoria pokerului românesc) sau Dan Murariu (dublu campion Unibet Poker), dar şi o serie de vedete high-profile precum Constantin Iosef, Alex Piţurcă sau Dan Chişu. Regizorul nu a avut un parcurs extraordinar în Main Event, dar a reuşit să câştige un turneu secundar desfăşurat în paralel, în care pentru o intrare de 330€ a încasat 2.500€.

Cele mai citite

Rusia începe un exercițiu cu arme nucleare tactice

Forțele ruse au început prima etapă a exercițiilor care implică „antrenamente practice în pregătirea și utilizarea armelor nucleare non-strategice”, a anunțat marți Ministerul Apărării,...

FOTO. Nicușor Dan plantează copaci în campanie, dar lasă iarba înaltă de peste un metru, în centrul Capitalei. Ciucu îi calcă pe urme primarului...

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, vrea să arate, în campania electorală, că este preocupat de spațiile verzi, filmându-se plantând copaci, în timp ce...

Premierul Ciolacu este primit în Turcia de președintele Erdoğan, unul dintre cei mai influenți lideri din Europa

Premierul României, Marcel Ciolacu, se întâlnește, în Turcia, cu președintele Recep Tayyip Erdoğan, unul dintre cei mai influenți lideri politici din Europa. Premierul Ciolacu și...
Ultima oră
Pe aceeași temă