20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecial3, 2, 1... H&M a deschis azi primul magazin în AFI Cotroceni

3, 2, 1… H&M a deschis azi primul magazin în AFI Cotroceni

Peste 1000 de persoane s-au strâns astăzi în AFI Cotroceni pentru a asista la inaugurarea primul magazin H&M din Bucureşti. Unii, mai norocoşi, au reuşit chiar să obţină cardurile cadou în valoare de 80 de lei, oferite de H&M primilor 100 de clienţi.

De la ora 7 dimineaţa au început să se aşeze oameni la coadă
în faţa magazinului din mall. Cei mai mulţi tineri, dar şi câteva pensionare cochete şi chiar mame cu copii în cărucior. Coada se întindea în tot mall-ul. Au aşteptat mai bine de patru ore pentru a intra în magazin pentru că inagurarea H&M a fost stabilită la ora 11.

Incă un minut până la marea deschidere” răsuna o voce stridentă. În cor, toţi cei strânşi în faţa magazinului au numărat ultimele secunde. 3, 2, 1…Aplauze şi urale! Primii la coadă au dat năvală în magazin şi au cumpărat ce au găsit la îndeamnă pentru a se asigura că vor primi unul dintre cele 100 de caduri cadou.

Unii au încercat să evite coada şi să se strecoare în magazin, dar agenţii de pază, foarte vigilenţi, i-au rugat să iasă şi să respecte regulile. „Eu am venit de dimineaţă. Doar m-aţi văzut că am stat la coadă de la ora 9″, se plângea o bătrânică unui bodyguard. „Nu pot să va las să intrati”, i-a răspuns agentul de pază. „Dar am fost să îmi cumpăr o sticlă de apă şi am lipsit doar un sfert de ora”, a insistat femeia, dar fără succes. Agentul a rugat-o să se aşeze din nou la coadă dacă vrea să intre în magazin.

După un sfert de oră au început să iasă şi primele persoane din magazin. Majoritatea fără pungi însă. „De ce nu v-aţi cumpărat nimic?”. „Prea multă aglomeraţie. Am văzut o rochie drăguţă, dar coada la cabină era prea mare şi am renuntat”, spune Ana (23 de ani). Alte fete ies fericite cu punguţe H&M în mână. Şi-au cumpărat accesorii azi, dar vor să revină ca să îşi aleagă haine când va fi mai puţină aglomeraţie. Sunt dezamăgite că nu au reuşit să câştige un Fashion Card de 80 de lei. Poate mâine.

Sâmbătă, pe 26 martie la ora 11.00, se va inaugura unitatea H&M din Unirea Shopping Center, cel mai mare dintre magazinele retailerului suedez din România
. Alţi 100 de români vor primi cadou carduri de cumpărături.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă