30 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecial25 de infracţiuni, constatate în Ilfov, în minivacanța de 1 Mai

25 de infracţiuni, constatate în Ilfov, în minivacanța de 1 Mai

În perioada 1-4 mai, poliţiştii au constatat 25 de infracţiuni, pe raza județului Ilfov, dintre care 19 în flagrant şi au fost aplicate 1005 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 338.400 de lei. Dintre acestea, 203 au fost pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, 692 pentru încălcarea legislaţiei regimului rutier şi 110 pentru alte fapte.

Pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor, în perioada minivacanţei de 1 Mai, efectivele poliţiei au fost suplimentate, astfel, au acţionat 504 de poliţişti dintre care 323 de la ordine publică, 119 de la poliţia rutieră şi 62 de la alte structuri operative ale inspectoratului.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe drumurile naţionale şi judeţene pentru prevenirea accidentelor rutiere, a ambuteiajelor rutiere şi pentru fluidizarea traficului în această perioadă, astfel că pe raza judeţului nu au fost întregistrate accidente rutiere grave.

În perioada 1-4 mai a.c., poliţiştii au constatat 25 de infracţiuni, dintre care 19 în flagrant şi au fost aplicate 1005 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 338.400 de lei. Dintre acestea, 203 au fost pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, 692 pentru încălcarea legislaţiei regimului rutier şi 110 pentru alte fapte.

Poliţiştii rutieri au reţinut 62 de permise de conducere şi au retras 35 de certificate de înmatriculare.

În urma măsurilor adoptate de către poliţiştii ilfoveni, în această perioadă, nu au fost înregistrate evenimente neplacute deosebite.

Cele mai citite

VIDEO. EURO 2024. Olanda trece la limită de Polonia

Selecționata Olandei a obținut o victorie importantă în primul meci din Grupa D a Campionatului European de fotbal - EURO 2024, învingând naționala Poloniei...

VIDEO. EURO 2024. Olanda trece la limită de Polonia

Selecționata Olandei a obținut o victorie importantă în primul meci din Grupa D a Campionatului European de fotbal - EURO 2024, învingând naționala Poloniei...

Maia Morgenstern, evreică din România, le urează “Sărbători fericite” prietenilor musulmani

Actrița Maia Morgenstern, evreică din România, le urează "Sărbători fericite" musulmanilor, în ziua în care, pentru musulmani, începe "Sărbătoarea Sacrificiului". "Eid Mubarak! Sărbători fericite tuturor...
Ultima oră
Pe aceeași temă