9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecial23 de jucatori, dar fara Cristea

23 de jucatori, dar fara Cristea

Atacantul Andrei Cristea nu a fost inclus in lotul echipei Steaua care a plecat, ieri-dimineata, intr-un stagiu de pregatire la Kaprun, in Austria, si ar putea evolua in sezonul viitor la Farul Constanta.
Presedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca „este posibil” ca Andrei Cristea sa ajunga la Farul. „Avem multi atacanti, o sa mai iau inca unul… Cristea va merge la o echipa unde sa joace; este posibil sa mearga la Farul”, a spus Becali.
Site-ul oficial al FC Steaua a anuntat ca antrenorul stelist Cosmin Olaroiu va avea la dispozitie in cantonamentul din Austria un lot de 23 de jucatori, format din: Carlos, Cernea, Toma – portari; E. Baciu, Balan, Ghionea, Goian, Nesu, B. Panait, P. Marin – fundasi; Bostina, Cristocea, Drida, Lovin, Nicolita, Ochirosii, Oprita, Radoi, Paraschiv – mijlocasi; V. Badea, N. Dica, V. Iacob, Litu – atacanti.

„Vor mai pleca si vor mai veni jucatori”

Antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat ieri, inainte de plecare, ca gruparea din Ghencea va mai achizitiona jucatori, dar va si renunta la unii dintre fotbalistii din lotul actual. „Vor mai fi modificari in lot, si intr-un sens, si in celalalt, chiar si dupa aceste perioade de pregatire. Vor mai pleca jucatori, vom vedea in cantonament motivatia si determinarea fiecaruia. Acum, totul depinde de noi, nu trebuie sa ne multumim cu ce am realizat pana acum si trebuie sa muncim mult mai mult pentru a face pasul catre un nivel superior”, a spus Olaroiu.
Antrenorul echipei „ros-albastre” a explicat de ce Andrei Cristea nu va mai face parte din lotul Stelei: „Cristea este tanar, are nevoie sa joace. La noi a jucat putin in ultimul timp si pentru el cred ca este mai bine sa joace. Este treaba conducerii in ce mod va pleca, se va gasi o solutie”. Olaroiu a mentionat ca este foarte posibil ca la Steaua sa ajunga fotbalisti care au evoluat la CM. „Deocamdata inca se joaca acolo, jucatorii pe care ii avem in vedere sunt curtati de mai multe echipe, ramane ca ei sa aleaga. Ne dorim cativa jucatori din campionatul intern, suntem in discutii, cand se va concretiza, probabil vor veni si ei in cantonamentul nostru”, a adaugat tehnicianul.
Cosmin Olaroiu a declarat ca interesul gruparii din Bulevardul Ghencea pentru fundasul dreapta Marc Pfertzel de la Livorno este „foarte real”. „Este un jucator bine cotat. Am discutat cu conducerea lui Livorno si cu impresarul lui, ramane sa decida el, pentru ca nu este usor sa pleci din Serie A si sa vii in Romania, desi perspectivele de a juca la Steaua in Liga Campionilor sunt mai mari decat cele de a juca la o formatie de pluton din Italia. Daca va lua o decizie in scurt timp, vom continua pe aceasta pista; daca nu, vom alege o alta solutie”.
Delegatia FC Steaua, fara managerul general Mihai Stoica, a plecat marti dimineata spre Kaprun, via Munchen, unde stelistii vor ramane pana pe 6 iulie, timp in care vor disputa si trei meciuri amicale – cu Apollon Limassol (30 iunie), Tavria Simferopol (2 iulie) si Diskobolia Groclin Grodzisk (5 iulie).

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă