19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecial23 arestati in cazul uciderii lui Marian Cozma, zero probe!

23 arestati in cazul uciderii lui Marian Cozma, zero probe!

Petre Cozma este revoltat de ritmul lent in care se desfasoara ancheta in cazul uciderii fiului sau. La sfarsitul saptamanii trecute, Petre Cozma a mers in Ungaria, la Cupa Pannon. Tatal fostului handbalist Marian Cozma, ucis pe 8 februarie in clubul Patriota, de un grup de rromi ungari, a discutat din nou cu politia maghiara, in speranta ca va primi vesti bune despre modul in care decurge ancheta, scrie Libertatea. A plecat insa mahnit… "Nu avem probe suficiente ca sa pornim procesul", i-au spus oamenii legii.

Pe 8 februarie, Marian Cozma a fost atacat de un grup de rromi ungari, in clubul Patriota. Injunghiat cu sange rece in inima, handbalistul si-a dat ultima suflare pe caldaramul din fata localului. Desi tatal sau spera ca in luna august sa inceapa procesul criminalilor fiului sau, Petre Cozma a aflat de la autoritatile din Ungaria ca asasinii nu vor fi pusi sub acuzare prea curand, din lipsa de probe.

"Mi-au zis ca, in acest moment, sunt arestate 23 de persoane, adica «armata» care a venit sa se lupte cu baiatul meu, dar nu au cum sa le puna sub acuzare, din lipsa de probe. Nu vor sa vorbeasca!", ne-a spus Petre Cozma.

Singura multumire a tatalui handbalistului, dupa ultima intalnire cu anchetatorii din tara vecina, a fost generata de faptul ca i-au fost returnate obiectele pe care Marian le avea cu el in seara crimei: un lantisor de argint, un inel, ceasul, cercelul si doua telefoane mobile.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă