6.6 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăSpecial17 băieţi şi fete au fost arestaţi pentru că s-au bătut cu...

17 băieţi şi fete au fost arestaţi pentru că s-au bătut cu apă

17 băieţi şi fete au fost arestaţi în sudul Iranului, pentru că s-au bătut cu apă într-un parc, a anunţat şeful autorităţilor judiciare locale, citat de NewsIn.

“Mai multe fete şi băieţi care au luat parte vineri la o bătaie cu apă în parcul din Bandar Abbas au fost arestaţi. Cinci dintre ei au fost eliberaţi imediat. 12 dintre ei au fost eliberaţi duminică pe cauţiune”, a spus Ali Alia.

El a precizat că cei 12 copii eliberaţi duminică pot fi acuzaţi că au luat parte la o acţiune care contravine normelor religioase şi pentru că au insultat forţele de ordine.

În 29 iulie, mai multe sute de fete şi băieţi s-au bătut cu apă într-un parc din centrul Teheranului. Evenimentul a fost organizat pe Facebook şi prin SMS. 10 dintre participanţi au fost arestaţi.

Oficialii şi presa conservatoare au criticat dur bătăile cu apă.

Cele mai citite

Până la Silicon Valley, se surpă Dorobanțiul și avem Valea Silicoanelo aici la noi

Ilustrație: Marian Avramescu Până când o să ne ducă președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, călare pe porcul care zboară, spre Statele...

Cine sunt primi 10 candidații PSD la alegerile europarlamentare din 2024

Chiar dacă PSD și PNL au anunțat că vor merge pe liste comune la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, PSD și-a cam...
Ultima oră
Pe aceeași temă