19.5 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecial15.000 de bilete vândute pentru meciul cu Turcia. Prea puţine, susţine FRF

15.000 de bilete vândute pentru meciul cu Turcia. Prea puţine, susţine FRF

Federaţia Română de Fotbal (FRF) le solicită fanilorechipei naţionale să meargă să susţină echipa naţională, la meciul cu Turcia. Doar 15.000 de bilete s-au vândut până acum, informează Mediafax.

“Din păcate, biletele pentru decisivul joc de mâine (n.r. – marţi), de la ora 21.00, pe Arena Naţională, contra Turciei, nu s-au epuizat. Dimpotrivă, până în momentul de faţă nu au fost achiziţionate decât aproximativ 15.000 de bilete, iar jucătorii şi componenţii staff-ului tehnic al echipei noastre naţionale fac un nou apel către suporterii tricolorilor, care şi-au încurajat atât de frumos favoriţii în jocul cu Ungaria, să vină la stadion, mâine (n.r. – marţi), în număr cel puţin la fel de mare. Vineri, internaţionalii români i-au simţit pe fani alături de ei şi ştiu că împreună vom putea face, pe 10 septembrie, pasul decisiv către play-off”, se arată în comunicatul postat pe frf.ro.

FRF precizează că astăzi casele de bilete ale Arenei Naţionale (Bulevardele Basarabia şi Pierre de Coubertin, precum şi strada Maior Ion Coravu) vor fi deschise între orele 11.00-19.00. Marţi, în ziua meciului, casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin şi cele din strada Maior Ion Coravu vor fi deschise de la ora 11.00 până la ora 19.00, iar cele din Bulevardul Basarabia între orele 11.00-17.00. În plus, în intervalul orar 11.00-19.00, bilete vor putea fi achiziţionate şi de la Recepţia Casei Fotbalului, intrarea făcându-se doar prin strada Sergent Vasile Şerbănică. Sunt disponibile bilete la toate categoriile de preţuri (20, 40, 80, 160, 400, 600 şi 800 de lei).

“Vă aşteptăm la Arena Naţională, mulţumindu-vă pentru atmosfera creată la meciul contra Ungariei şi pentru modul în care îi veţi purta pe tricolori spre victorie şi mâine seară!”, mai scrie FRF pe site-ul oficial.

România a învins, vineri seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata Ungariei, în grupa D de calificare la Cupa Mondială, meci la care au asistat 41.405. Următorul meci al naţionalei României va avea loc, marţi, de la ora 21.00, tot pe Arena Naţională, în compania selecţionatei Turciei.

Cele mai citite

Investițiile Guvernului Ciolacu conduc la o creștere semnificativă a producției industriale în România

Premierul Ciolacu își validează strategia de investiții, pe măsură ce producția industrială a României înregistrează o creștere notabilă în 2024. Potrivit datelor publicate de...

Ciolacu s-a întâlnit cu românii din Qatar: “Sunt ferm convins că în Qatar câștigați mult mai bine”

Premierul Marcel Ciolacu, aflat în fruntea unei delegații guvernamentale în Qatar, s-a întâlnit cu reprezentanți ai comunității de români care trăiește în această țară...

BEC a respins candidaturile Partidului Diaspora Unită și a independentului Paul Octavian Jurma

Biroul Electoral Central(BEC) a respins, marţi, lista candidaturilor propuse de Partidul Diaspora Unită la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul...
Ultima oră
Pe aceeași temă