26 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecial15.000 de bilete vândute pentru meciul cu Turcia. Prea puţine, susţine FRF

15.000 de bilete vândute pentru meciul cu Turcia. Prea puţine, susţine FRF

Federaţia Română de Fotbal (FRF) le solicită fanilorechipei naţionale să meargă să susţină echipa naţională, la meciul cu Turcia. Doar 15.000 de bilete s-au vândut până acum, informează Mediafax.

“Din păcate, biletele pentru decisivul joc de mâine (n.r. – marţi), de la ora 21.00, pe Arena Naţională, contra Turciei, nu s-au epuizat. Dimpotrivă, până în momentul de faţă nu au fost achiziţionate decât aproximativ 15.000 de bilete, iar jucătorii şi componenţii staff-ului tehnic al echipei noastre naţionale fac un nou apel către suporterii tricolorilor, care şi-au încurajat atât de frumos favoriţii în jocul cu Ungaria, să vină la stadion, mâine (n.r. – marţi), în număr cel puţin la fel de mare. Vineri, internaţionalii români i-au simţit pe fani alături de ei şi ştiu că împreună vom putea face, pe 10 septembrie, pasul decisiv către play-off”, se arată în comunicatul postat pe frf.ro.

FRF precizează că astăzi casele de bilete ale Arenei Naţionale (Bulevardele Basarabia şi Pierre de Coubertin, precum şi strada Maior Ion Coravu) vor fi deschise între orele 11.00-19.00. Marţi, în ziua meciului, casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin şi cele din strada Maior Ion Coravu vor fi deschise de la ora 11.00 până la ora 19.00, iar cele din Bulevardul Basarabia între orele 11.00-17.00. În plus, în intervalul orar 11.00-19.00, bilete vor putea fi achiziţionate şi de la Recepţia Casei Fotbalului, intrarea făcându-se doar prin strada Sergent Vasile Şerbănică. Sunt disponibile bilete la toate categoriile de preţuri (20, 40, 80, 160, 400, 600 şi 800 de lei).

“Vă aşteptăm la Arena Naţională, mulţumindu-vă pentru atmosfera creată la meciul contra Ungariei şi pentru modul în care îi veţi purta pe tricolori spre victorie şi mâine seară!”, mai scrie FRF pe site-ul oficial.

România a învins, vineri seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata Ungariei, în grupa D de calificare la Cupa Mondială, meci la care au asistat 41.405. Următorul meci al naţionalei României va avea loc, marţi, de la ora 21.00, tot pe Arena Naţională, în compania selecţionatei Turciei.

Cele mai citite

Congresul SUA îl așteaptă pe premierul Benjamin Netanyahu să i se adreseze

Liderii Camerei Reprezentanţilor şi Senatului l-au invitat pe premierul israelian Benjamin Netanyahu să se adreseze Congresului SUA, în pofida disensiunilor majore în rândul populaţiei...

Netanyahu spune că nu poate exista o încetare permanentă a focului în Gaza până când Hamas nu va fi distrus

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că nu va exista o încetare permanentă a focului în Gaza până când capacitățile militare și de guvernare...

Cel puțin 19 răniți în urma atacurilor rusești auspra rețelelor electrice ucrainene

Cel puţin 19 persoane au fost rănite în urma atacurilor ruseşti asupra reţelei electrice ucrainene produse sâmbătă, au anunţat autorităţile, citate de The Guardian,...
Ultima oră
Pe aceeași temă