12.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSocialUn nou caz de îmbolnăvire cu Covid-19 în Ialomița! Alte 24 de...

Un nou caz de îmbolnăvire cu Covid-19 în Ialomița! Alte 24 de persoane așteaptă rezultatele.

După confirmarea analizelor, femeia a fost transportată de urgență la Institutul Matei Balș, alte 24 de persoane aflate în prezent în carantină așteptând rezultatul analizelor.

Primul ialomițean infectat cu coronavirus a fost o femeie în vârstă de 28 de ani, care s-a întors vineri din Italia, împreună cu alte 4 persoane, întreg lotul fiind internat de către autorități în Centrul Județean de Carantină din orașul Amara.

Toate cele 5 persoane au fost testate pentru coronavirus în momentul intrării în carantină, în data de 13 martie, probele fiind trimise spre analiză către Institutul Matei Balș din Capitală.

Rezultatul pozitiv al testării femeii din Bordușani, a fost confirmat de prefectul județului, Tonița Manea. „Din nefericire avem primul caz de coronavirus în Ialomița. Este vorba de o femeie venită din Italia care acum a plecat cu izoleta spre Institutul Matei Balș din capitală.”, a declarat duminică seara, prefectul Tonița Manea.

Autoritățile sunt în așteptarea rezultatelor testelor și în cazul celorlalte patru persoane care au făcut deplasarea din Italia împreună cu femeia infectată cu coronavirus, acestea aflându-se în continuare în carantină în Centrul județean de la Amara.

Cele mai citite

Top 5 electrocasnice care îți pot face viața mai ușoară

În societatea de azi, tehnologia a revoluționat cu adevărat felul în care oamenii lucrează și trăiesc, iar electrocasnicele moderne au devenit o parte integrantă...

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...

Ministrul Andrei Spînu, din echipa Maiei Sandu, îi acuză de trădare pe politicienii care s-au dus la Moscova

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii al Republicii Moldova, îi acuză de trădare pe acei politicieni care și-au ținut congresul la Moscova. Înainte să fie numit ministru,...
Ultima oră
Pe aceeași temă