14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSocialTulcea: Ministrul Mediului, invitată la dezbaterea pe tema animalelor fără stăpân

Tulcea: Ministrul Mediului, invitată la dezbaterea pe tema animalelor fără stăpân

Dezbaterea publică va avea loc pe data de 5 mai, la ora 11,00, la sala de festivităţi a Consiliului Judeţean şi face parte dintr-o serie de evenimente similare organizate la nivel naţional de ALDE cu aceeaşi tematică.

“Cred că strategia ALDE este una care garantează efecte. Este o strategie care vizează în primul rând rezolvarea în mod european a acestei probleme. Operaţiunea de extragere, de ducere în adăposturi şi de eutanasiere nu rezolvă problema. Nu facem decât să cheltuim în mod inutil bani de la bugetul local”, a declarat luni, în timpul unei conferinţe de presă, vicepreşedintele organizaţiei judeţene a ALDE, Octavian Popa.

El a spus că la dezbatere a fost invitată şi ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, care, după eveniment, se va întâlni în Babadag cu reprezentanţii unei asociaţii din Olanda care sterilizează gratuit animalele fără stăpân din acest oraş tulcean.

Potrivit sursei, strategia ALDE privind protecţia şi bunăstarea animalelor fără stăpân a fost făcută publică pe site-ul partidului.

În timpul conferinţei de presă, Octavian Popa a criticat solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis pentru ca premierul Viorica Dăncilă să-şi dea demisia şi a comentat evenimentele organizate la finele săptămânii trecute la Tulcea, primele care marchează împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire.

Cele mai citite

Mihai Trăistariu, despre faptul că Robert De Niro investește în Bulgaria: “E peste România”

Celebrul actor de la Hollywood, Robert de Niro, își inaugurează două hoteluri de lux pe litoralul Mării Negre, în Bulgaria, iar vestea a stârnit...

BEC a respins candidaturile Partidului Diaspora Unită și a independentului Paul Octavian Jurma

Biroul Electoral Central(BEC) a respins, marţi, lista candidaturilor propuse de Partidul Diaspora Unită la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul...

Pe timp de război, cresc acțiunile firmelor producătoare de armament

Acțiunile unor mari companii care produc echipamente militare au crescut semnificativ, în contextul războiului din Ucraina și, mai nou, al războiului din Orientul Mijlociu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă