Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Trenurile dintre România și Ungaria se anulează din cauza coronavirusului

Compania CFR Călători a anunțat, marți, că suspendă temporar circulația trenurilor în trafic internațional care fac legătura între România și Ungaria.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 17.03.2020 - 19:55

"În vederea combaterii răspândirii infecției cu Covid-19, și ca urmare a deciziei Ungariei de a-și închide granițele pentru cetățenii de altă naționalitate decât cea maghiară, CFR Călători suspendă temporar circulația trenurilor în trafic internațional care fac legătura între România și Ungaria", a anunțat, marți, compania CFR Călători.

Prin punctul de frontieră de stat Curtici circulau până acum un număr de 10 trenuri (dus-întors).

CFR Călători suspendă temporar circulația următoarelor trenuri:

- 72/ 73 București Nord – Budapesta și retur. În trafic inten, trenul circulă pe relația București Nord – Timișoara Nord și retur. Trenul 72 își va modifica ora de plecare din stația București Nord. 
- 74/ 75 Brașov – Budapesta și retur. Trenul circulă până la Arad și retur
- 78/ 79 Timișoara Nord – Budapesta și retur, se suspendă pe toata distanța
- 346 București Nord – Budapesta – Viena, se suspendă pe toata distanța
- 347 Viena- Budapesta – București Nord circulă numai pe distanța Arad - București
- 472 București Nord – Budapesta, circulă numai până la Arad
- 473 Budapesta - București, se suspendă pe toata distanța.

Cetățenii care au bilete cumpărate la trenurile care se suspendă pot solicita restituirea integrală a contravalorii legitimațiilor de călătorie, precizează CFR Călători.

Comentarii