Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Timișoara intră în scenariul roșu. De luni, cursurile se vor ține exclusiv online

Toate unitățile de învățământ din Timişoara şi alte 13 localităţi din judeţul Timiș vor avea, de luni, activitate exclusiv online, întrucât rata de infectare cu noul coronavirus a depăşit 3 la mia de locuitori.

Share

Rl online 0 comentarii

23.10.2020 - 20:26

Prefectul Liliana Oneţ a anunțat că decizia a fost luată, vineri, într-o şedinţă extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, la solicitarea Inspectoratului Şcolar Timiş.

„Având în vedere situaţia ratei de infectare cu SARS-CoV-2 la nivelul judeţului Timiş şi în urma analizei situaţiei existente la nivelul instituţiilor de învăţământ, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a emis o Hotărâre în baza căreia se suspendă temporar activităţile didactice care presupun prezenţa faţă în faţă, cursurile desfăşurându-se online (scenariul roşu) în toate unităţile de învăţământ din unităţile administrativ-teritoriale care au depăşit rata de infectare de 3 la mia de locuitori", arată Oneţ într-un comunicat remis AGERPRES.

Localităţile vizate sunt Timişoara, Buziaş, Sânnicolau Mare, Dudeştii Noi, Dumbrăviţa, Foeni, Găvojdia, Ghiroda, Giroc, Jebel, Pesac, Pişchia, Săcălaz şi Sânandrei.

Acestora li se adăugă unităţile administrativ-teritoriale pentru care a fost luată decizia similară în precedentele şedinţe ale Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi nu s-a împlinit termenul de 14 zile de aplicare a lor.

Comentarii