20.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăSocialO persoană a fost ucisă la metroul bucureștean

O persoană a fost ucisă la metroul bucureștean

O persoană a murit după ce a căzut pe șine și a fost prins sub tren. Metrorex a anunțat că echipe medicale SMURD au intervenit la stația Basarab, dar resuscitarea nu l-a readus la viață. Circulația trenurilor de metrou a fost modificată.

Știrea inițială

Circulaţia trenurilor de metrou a fost reorganizată pe Magistrala 4 de metrou şi se circulă pe un singur fir între staţiile Gara de Nord şi 1 Mai, în urma unei posibile tentative de suicid, a anunţat luni Metrorex.

“Metrorex informează că, astăzi, 26.12.2022, începând cu ora 15:20, circulaţia trenurilor de metrou a fost reorganizată, pe Magistrala 4 de metrou. Se circulă pe un singur fir între Gara de Nord şi 1 Mai. Reorganizarea circulaţiei s-a făcut ca urmarea a faptului că o persoană a căzut în calea de rulare în staţia Basarab şi a fost rănită. Momentan, nu se cunosc cauzele producerii incidentului, este o posibilă tentativă de suicid”, spun reprezentanţii companiei.

Potrivit sursei citate, urmează ca organele de cercetare să stabilească condiţiile în care s-a produs evenimentul. La faţa locului au ajuns atât echipele medicale SMURD, cât şi Salvatarii Metrou pentru a acorda primul ajutor.

Metrorex precizează că va comunica reluarea circulaţiei trenurilor de metrou în condiţii normale. 

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Incendiu la DSVSA din Pitești

Un incendiu a izbucnit, astăzi, într-o încăpere aflată în incinta sediului Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) din Piteşti."La sosirea forţelor de...

Hanami – sărbătoarea primăverii, în Grădina Japoneză din Herăstrău

A cincea ediţie a Festivalului Hanami - sărbătoarea primăverii are loc, astăzi, în Grădina Japoneză din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) din Capitală."Vă aşteptăm...
Ultima oră
Pe aceeași temă